Jump to content

Mrs & Mr Uyumsuz

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tekrar tebrikler.Ben düğünleri pek sevmem ama güzel oldu.Hatta kendi düğünüme bile gitmemiştim sıkılırım diye  :D Aile gibi toplandık be.Bide Bülo bize en kral masayı ayarlamış.Arkadaşlar bunun değerini bilin.  O0  :nazar:

evet ya valla bende sevmem düğün dernek falan ama bu bi başka oldu. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 81
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• halil_i

8

• emredeler

12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Tekrar tebrikler.Ben düğünleri pek sevmem ama güzel oldu.Hatta kendi düğünüme bile gitmemiştim sıkılırım diye :D Aile gibi toplandık be.Bide Bülo bize en kral masayı ayarlamış.Arkadaşlar bunun değerini bilin. O0:nazar:

haklısın Biran abi nikah kıyılırken yanımda en çok sizi istiyorum manasında yanındaki masayı bize tahsis etti :clap:

[move] :tey: uyumsuzelement sen bizim herşeyimizsin :tey: [/move]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrar tebrikler.Ben düğünleri pek sevmem ama güzel oldu.Hatta kendi düğünüme bile gitmemiştim sıkılırım diye  :D Aile gibi toplandık be.Bide Bülo bize en kral masayı ayarlamış.Arkadaşlar bunun değerini bilin.  O0  :nazar:

Bu da ayrı bir incelikti Biran abi haklısın O0 Teşekkürler Mr&Mrs Uyumsuz ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de şüförlüğünü yapma şerefine nail oldum :D Sağolsun Bülent bizi her anda hep yakınında istedi. Biz de onu kırmamaya çalıştık. İnşallah en kötü günleri ogünki gibi olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakikaten en kral masaları ayarlamış ki buraya katılıyorum süperdi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Hem damata hem de havuza yakın. Daha önceden söyleseydi altımıza mayoları giyer gelirdik. Valla içim gitti :D

mayoyla olmaz o gün protokol vardı takımla girecektin havuza :D :D

valla arkadaşlar kiminize abi kiminize kardeş derken cidden içimden geldiği için diyorum o yüzden yanımda olmanızı istedim zira sizinle aslında kısa ama sanki çok uzun süredir birbirimizi tanıyormuşçasına olan dostluğumuza binayen yakın olmak istedim tekrar teşekkürler o gün beni yalnız bırakmadınız O0 O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Walla Bülent abi Geyik uzmanları arasında Seni havuza atma planı da vardı.. Gerekçe şu: En fazla Kızar ne olacak hem güzel bir anı olur ;D ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Walla Bülent abi Geyik uzmanları arasında Seni havuza atma planı da vardı.. Gerekçe şu: En fazla Kızar ne olacak hem güzel bir anı olur ;D ;D

valla uzunca bi süre oturamazlardı be Uygarım :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...