Jump to content

Yay

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yok zaten Volkan Abi istemem öle sey takılıyorum ;)_insallah hep böle gider abi senin yaylar nazar degmesin masallah diyelim :)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

33

• MuRDoC_111

60

• Selman

34

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

İrfan Volkan gelemez öyle şeylere, bi sonraki toplantıda benim arabaya doluşur Allah ne verdiyse girişiriz. :D

denerizde abi sadece bakmak amacıyla ne kadar daha alcalacak diye_cukur işi sakat, ama genede bakarız o anki duruma göre ;D:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne acicam ya, araba dediğin sefa olmalı, cefa değil. Her şeye dikkat ettikten sonra keyfi nerde kaldı, insan ruh hastası olur arabanın üstünde uçurtma uçuruyolar diye... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne acicam ya, araba dediğin sefa olmalı, cefa değil. Her şeye dikkat ettikten sonra keyfi nerde kaldı, insan ruh hastası olur arabanın üstünde uçurtma uçuruyolar diye... :D

hiç bişeyi de unutmuyon ha  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Yemin etti artık Okan, inanacağız mecburen.....

İnanırım abi, inşallah sürtmez hiç ama illa ki sürtecek, bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa öbür gün... Ha sürekli kaymak gibi yollarda gidiyosa bilemiyorum ama feribota binerken, biraz hayvani bi hız tümseğinde, vs, vs, vs... sürtecek kesinlikle. :D

Tabi şehir dışına çıkmaması çok büyük bi şans bu konuda, ben arabanın altını 100 kere sürttüysem 80'i şehirdışındadır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anlaşıldı Volkan neden günde 785 kere yeni Balçova mı Bornova neydi,yolunda gidip geldiğini. :fiuw:

Biran abim sen oralardan anladın,Okan burda anlamadı yav  ;D  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada bütün gün bu emektarla geziyorum ben,çok çilemi çekiyo sağolsun  :tey: 10000 km buna biniyosam 1000 km Mazda 3 e biniyorum  ;D

abi bu durumda mazdaya yay takmanın ve altını sürtecem korkusunun payı var mı merak ettim ???:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bu durumda mazdaya yay takmanın ve altını sürtecem korkusunun payı var mı merak ettim ???:(

yok İrfan,ben Mazda yı aldığımdan beri Renault la geziyorum zaten,işim olunca çıkarıyorum Mazda yı  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...