Jump to content

Yay

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

33

• MuRDoC_111

60

• Selman

34

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi sürüngen gibi olcak araba ya,hiç istemiyorum taktırmayı ama,biyandan da içim içimi yiyiyo  :D

takma kafana güzel olacagı kesin,için istiyorsa sorun yok demektir.begenmedin sökersin içinde ukte kalmaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun Volkan.Taktır ve şöyle bir viraja gir bakalım. 8)

bunun tümsegi, cukuru, yokusu, cayırı cimenide var Biran Abi_bide 3-4 kişi biniyorsan :D_zaten benim takıldıgım nokta orası 3-4 kişi binilmiş hali yaylı arabanın_bilsem sorun yaratmayacagını yaylı arabanın o yüklü haliyle, 10 gün içinde bende taktırırım da..._-da sı var işte abi :-\ :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunun tümsegi, cukuru, yokusu, cayırı cimenide var Biran Abi_bide 3-4 kişi biniyorsan :D_zaten benim takıldıgım nokta orası 3-4 kişi binilmiş hali yaylı arabanın_bilsem sorun yaratmayacagını yaylı arabanın o yüklü haliyle, 10 gün içinde bende taktırırım da..._-da sı var işte abi :-\ :-[

İrfan takınca burdan haber vericem zaten,eğer otoparka sorunsuz girip çıkabiliyosam durma sende taktır dicem  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan takınca burdan haber vericem zaten,eğer otoparka sorunsuz girip çıkabiliyosam durma sende taktır dicem  ;)

tamam abi bekliyorum senden cıkacak haberi_bide 3-4 kişi binildigi zaman ki durumu belirten görüslerini bekliyorum abi_benim için asıl önemli olan, dolu arabadaki durumu yayların_insallah sonuc istediğimiz gibi olur :-\_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar Dündar abinin bebişinin rahatsızlığı sebebiyle yay takma süremiz 3 gün uzamıştır,foto ve yorum bekleyen arkadaşlardan özür dileriz  :-X

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla  çok geçmiş olsun .Bebiş iğleşsin yay may takılır sonra.Hem Dündar ustanın kafası daha rahat olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murdoc ve ouz unutma.onlardan Murdoc'ta karanlık tarafa geçmiş.

genciz işte ne yaptıgımızı bilemiyebiliyoruz bazen :artık dogru taraftayım 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Koni Bir yaymarkası değildir, komple bir amortsör setidir o sebeple yay kullananların yarın öbür gün orjinal amortsörlerinde oluşabilecek problemlerden sen bu sayede sıyrılmış oluyorsun, üstelik en sağlıklı ve doğru bir şekilde aracı düşültmüş oluyorsun,

Fakat benimde bir sorum var, koniler yaylara oranla çok daha pahalıdır herhalde nekadara sipariş verdin ?

Bilin bakalım bu ukala kim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...