Jump to content

Yay

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

33

• MuRDoC_111

60

• Selman

34

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Güle güle kullan Volkancığım, iyi günlerde, mazdaspeed jant logolarını o kadar gözüm tutmadı ama eskisinden iyidir.... :P

abi sen illa Mazda amblemi istiyosan ondan takarım ayıp ediyosun  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullan Volkan, ben dedim sana "niye daha önce yaptırmadım" dersin diye... :D

Valla kardeşim ya,dinlemedim seni çok pişmanım  :'(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun Volkan Abi güle güle kullanırsın inşallah ;)_yakısmış gercekten cok şekil olmuş maşallah ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Süper ozaman.Vallahi ben isterdim ama benim anne baba biraz kilolu.Hatunda bindimi hemen kasislerde sürtmeye başlıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 kişi bindik hiçbişey olmadı,4 kişide denicem bakalım  8:)

en az 1-2 ay ister heralde daha sonra belli olur 3-4 kişi ile birlikte sürter mi araba??_aslında her türlü sürter gibime geliyor ama az bekleyip görelim bakalım 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan moralini bozmak gibi olmasın ama elbet er ya da geç sürteceksin altını, sakın kafaya takma...

Okan çok pis hırs yaptım,ben bu arabanın altını bir kere bile sürtmicem gör bak  8:)  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sürter arkadaşlar, sürter, siz dinleyin beni. 2-3 ay sonra araba asıl yüksekliğini bulacak ve en azından bi yarım cm daha alçalacak. O zaman Volkan bu kadar rahat konuşamicak.

Ama daha önce de dediğim gibi dert etmeye gerek yok, arabanın altı çok sağlam ve korunaklı. Hele hele Volkan'ın arabaya zarar verecek şekilde sürtebileceğini hiiiiiç sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan çok pis hırs yaptım,ben bu arabanın altını bir kere bile sürtmicem gör bak  8:)  :)

İnşallah abi, takıldığın yerler hep düzgün yollarsa sürtmezsin tabi, ama mesela anlayacağın gibi şöyle anlatayım, Girne'deki tren yolunu biliyosun bulvarı dik kesen, eskiden orası baya tümsek gibiydi, 4 kişi arabanın altını oraya bile sürttüm dikkatsizlikle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bugün yaylarımı taktırmış bulunuyorum,Dündar abiyi bekleyemedim çünkü boya koruma için randevum vardı oraya gitmeden bütün işleri halletmek istedim...araba kullanmak şimdi çok daha keyifli oldu,bugüne kadar taktırmadığıma çok pişmanım  :-\ araba inanılmaz şekilde yumuşadı,ben daha çok sertleşmesini bekliyordum halbuki...yolda hiç sorun çekmedim,geçmez dediğim yerden hiç sorunsuz geçtim hatta...ve benim için en önemlisi otoparka çıkabilmekti,orda da hiç sorun yaşamadım  ;)

Volkancığım hayırlı, uğurlu olsun...

Güle güle kullan, keyifli sürüşler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...