Jump to content

Yay

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest alimogullari

benim aracımda yay yaklaşık 1 yıldır var;

+ ları: inanılmaz derecede yol tutuşu düzeldi. Tabi ki yay alınca yanında kule gergisini de şiddetle tavsiye ederim. Çünkü kule gergisi ile birlikte arabanın virajlarda kafadan kayması engellenmiş oluyor ve araba yola yapışıyor. Ve arabanın görüntüsü inanılmaz güzelleşiyor.

- leri: Arabanın konforu traktör gibi oldu. Altı yere çok yakın, alışveriş merkezlerinde alt kata girmek zulum oluyor. Arabanın yaylar çok sert olduğu için kabin çok gergin ve bu nedenle de arabanın göğsünden bi süre sonra takır tukur ses gelcektir buna hazırlıklı olun..

Not: 3.5 cm den daha fazla yere yakınlaştırmayın (bir dost nasihati :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

33

• MuRDoC_111

60

• Selman

34

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

benim aracımda yay yaklaşık 1 yıldır var;

+ ları: inanılmaz derecede yol tutuşu düzeldi. Tabi ki yay alınca yanında kule gergisini de şiddetle tavsiye ederim. Çünkü kule gergisi ile birlikte arabanın virajlarda kafadan kayması engellenmiş oluyor ve araba yola yapışıyor. Ve arabanın görüntüsü inanılmaz güzelleşiyor.

- leri: Arabanın konforu traktör gibi oldu. Altı yere çok yakın, alışveriş merkezlerinde alt kata girmek zulum oluyor. Arabanın yaylar çok sert olduğu için kabin çok gergin ve bu nedenle de arabanın göğsünden bi süre sonra takır tukur ses gelcektir buna hazırlıklı olun..

Not: 3.5 cm den daha fazla yere yakınlaştırmayın (bir dost nasihati :))

Volkan buna hazır mısın?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar ön sağ tarafın yayından demir demire sürtme sesi geliyo,ama çok hafif bi ses yani duymak için iyice kulak kabartmak lazım...takan usta uçlarına lastik geçirelim ses yapmasın,Okan ın arabasına öyle yapmıştık dedi aslında,ben ses yaparsa getiririm takma şimdi bişey dedim  8:) bugün söyledim 20000 bakımda lastik geçirip o sesi de halledicez...Biran abi,sende var mı böyle bi ses  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar ön sağ tarafın yayından demir demire sürtme sesi geliyo,ama çok hafif bi ses yani duymak için iyice kulak kabartmak lazım...takan usta uçlarına lastik geçirelim ses yapmasın,Okan ın arabasına öyle yapmıştık dedi aslında,ben ses yaparsa getiririm takma şimdi bişey dedim  8:) bugün söyledim 20000 bakımda lastik geçirip o sesi de halledicez...Biran abi,sende var mı böyle bi ses  ???

Bizim yaşımızdakiler duymaz o sesleri ekürim.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim yaşımızdakiler duymaz o sesleri ekürim.....

öyle deme Selman abi,Biran abimiz derin modifiyecilerden o bilir,duyar öyle şeyleri  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öyle deme Selman abi,Biran abimiz derin modifiyecilerden o bilir,duyar öyle şeyleri  ;)

Ben beygir miyim yani?

Afedersiniz patronlarım pembe konuda, bu soru için...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben beygir miyim yani?

abi ne demek o öyle ya,sana olan sevgimi söylememe gerek yok sanırım,şaka yollu da olsa böyle bi cümle asla kurmam sana  :-[
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan. Umarım beklediğin kadar keyifli ve sorunsuz kullanırsın

sağolasın Burak abi,beklediğimin çok daha ötesi bişeyle karşılaştım abi,arabada tık ses kalmadı  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim arabada da var tıkırtılar ama sanırım bu yay ile çözülecek birşey değil.

2. el almanın bir kötü tarafı bu başkasının yaptığı haltın cezasını sen çekyorsun. Bir önceki sahibi hiç dinlememiş arabayı herhalde..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim arabada da var tıkırtılar ama sanırım bu yay ile çözülecek birşey değil.

2. el almanın bir kötü tarafı bu başkasının yaptığı haltın cezasını sen çekyorsun. Bir önceki sahibi hiç dinlememiş arabayı herhalde..

abi Faik usta halleder o tıkırtıları ya,adam süper valla bi uğra bence yanına  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi Faik usta halleder o tıkırtıları ya,adam süper valla bi uğra bence yanına  ;)

Faik ustayla hafif bir rezervasyon sorunu olabilir Patronumuzun, malum sebeplerle, aracı oluver gari..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orhan Mazda da çalışıyo abi işte Faik usta,tanımıyo musun sen  ???

Yok Volkan benim ne işim var Orhan Mazda da...Taaa şehrin öbür ucu.. :)

Ayrıca iyidir herhalde bu kadar övdüklerine (övdüğüne) göre ama nedense biraz önyargım var Orhan Mazda ya..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...