Jump to content

Yay

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yok Volkan benim ne işim var Orhan Mazda da...Taaa şehrin öbür ucu.. :)

Ayrıca iyidir herhalde bu kadar övdüklerine (övdüğüne) göre ama nedense biraz önyargım var Orhan Mazda ya..

abi uzaklığını bilemem ama,Faik ustaya gidersen tek tıkırtı kalmayacağına emin olabilirsin  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

33

• MuRDoC_111

60

• Selman

34

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Yok Volkan benim ne işim var Orhan Mazda da...Taaa şehrin öbür ucu.. :)

Ayrıca iyidir herhalde bu kadar övdüklerine (övdüğüne) göre ama nedense biraz önyargım var Orhan Mazda ya..

Malesef benimde var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malesef benimde var

Hani birşey siz daha görmeden çok övülürse insanda bir önyargı oluşur ya benimki de öyle oldu. Diğer forumda sanki Orhan Mazda biraz gözümüze sokulunca bende böyle bir his oluştu. Zaten ondan da önemlisi çok uzak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu konu çok derin orhan mazdayla diğer site moderatörleri arasında bağ vardı al gülüm ver gülüm olayı yanlış anlama olmasın orhan mazda kötü demiyorum faik ustayıda çok severim ama modlar reklam yapar karşılığında orhan mazdada bunları kollardı olay bu yani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu konu çok derin orhan mazdayla diğer site moderatörleri arasında bağ vardı al gülüm ver gülüm olayı yanlış anlama olmasın orhan mazda kötü demiyorum faik ustayıda çok severim ama modlar reklam yapar karşılığında orhan mazdada bunları kollardı olay bu yani

Breh breh!..

Bakın hele olaya!..

Vahşi Kapitalizm tam mânâsıyla işliyormuş demek orada!..

Etik-metik hakgetire yani!..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimkisi birazdaha farklı.Birşeyler yaşadım ondan.Fakat doğru sayfada değiliz.Burası yeri değil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi ben züğürt kaldım zaten eski sitede, İzmir'de olmam dolayısıyla, gözden uzak olan gönülden de uzak olurmuş. :)

Şaka bi yana, Orhan Mazda parasıyla (çok cüzi bi miktar da olsa) reklam vermişti siteye, ayrıca Ozan (~MPS~) ve Faik Usta'nın (_lider_) katılımıyla en katılımcı servisimiz olduğundan (toplantılara filan da geliyolardı) diğer servislere göre daha iyi ilişkileri vardı, doğaldır yani bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi ben züğürt kaldım zaten eski sitede, İzmir'de olmam dolayısıyla, gözden uzak olan gönülden de uzak olurmuş. :)

Şaka bi yana, Orhan Mazda parasıyla (çok cüzi bi miktar da olsa) reklam vermişti siteye, ayrıca Ozan (~MPS~) ve Faik Usta'nın (_lider_) katılımıyla en katılımcı servisimiz olduğundan (toplantılara filan da geliyolardı) diğer servislere göre daha iyi ilişkileri vardı, doğaldır yani bence...

Orhan MAZDA nın kendi beyanına göre reklam parası olarak verilen para çok cüzi değildi, yıllık 200milyon lira, yani sitenin yıllık giderini karşılıyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet doğru bağ vardı, ama şöyle bir bağ, Yiğit, Gökalp,Onur ve süleyman mazda orhan'a yakın oturuyorlardı o yüzden o servise gidiyorlardı, aralarında al gülüm ver gülüm gibi bir olay olmadı, hatta bikeresinde isim vermek istemiyorum, mazda orhanın çıkarttığı fiyatı çok fazla bulunca birdaha gitmemişti 1 sene kadar sonra ben demiştim yanlış anlama olmuş böyle bir tepkiye gerek yok diye..

Sonra diğerleride zaten servisin hakkı neyse onu ödemişlerdir, müteahhid defalar şahit oldum.

Yani Mazda Orhan-moderatör ilişkisi diye bir olay yok...

Not:Ahmet sözüm sana değildi, konusu açılınca belirtmek istedim sadece.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzaklık/yakınlık  hakikaten önemli kriter. Eğer yakınlıktan dolayı tercih ettilerse bence hiç yadırgamamak lazım.

Zaten en önemli kriterlerden biri de o. Ama daha önce de dediğim gibi biraz gözümüze fazla sokulunca antipati oluştu.

Yoksa ne tanımışlığım ne de ustalığını bilmişliğim var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya sitenin masraflarını çıkarmasına bişey demiyorum ama o gruba özel bi sitede 1 sene reklam çıkartmak için (ki hala duruyo reklam) 200 lira bişey değil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya sitenin masraflarını çıkarmasına bişey demiyorum ama o gruba özel bi sitede 1 sene reklam çıkartmak için (ki hala duruyo reklam) 200 lira bişey değil...

Yine boşver, Orhan Mazda hamili yakınım değil ama şunu biliyorum ki sırf siteye yardımcı olsunlar diye o reklamı verdiler, yoksa diğerleri gibi siteye sadece katılımcı da olabilirlerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yine boşver, Orhan Mazda hamili yakınım değil ama şunu biliyorum ki sırf siteye yardımcı olsunlar diye o reklamı verdiler, yoksa diğerleri gibi siteye sadece katılımcı da olabilirlerdi.

İşte öyle olunca diğer servisler kötülenirken Orhan Mazdaya birşey denmiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ben orhan mazdaya arac yaptırmadım hiç ama görüntü itibarıyle pek yetkili servis görüntüsü yok daha cok atölye gibi ufacık bi yer ustaları iyidir ve ya deildir o ayrı ama bende böyle bi izlenim oluştu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben orhan mazdaya arac yaptırmadım hiç ama görüntü itibarıyle pek yetkili servis görüntüsü yok daha cok atölye gibi ufacık bi yer ustaları iyidir ve ya deildir o ayrı ama bende böyle bi izlenim oluştu...

sen bide burdakini görsen Bülent abi  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan o kadar da değil ya, sen de fazla yükleniyosun... Fena değil bizim servis...

İstanbul'dakilerin anlayabilmesi için şöyle söyliim, Yıldız Yokuşu'ndaki Mazda'dan biraz daha büyük... Yalnızca servis girişi arka taraftan dolaşmak gerektiği için pek hoş değil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan o kadar da değil ya, sen de fazla yükleniyosun... Fena değil bizim servis...

İstanbul'dakilerin anlayabilmesi için şöyle söyliim, Yıldız Yokuşu'ndaki Mazda'dan biraz daha büyük... Yalnızca servis girişi arka taraftan dolaşmak gerektiği için pek hoş değil...

Ben de aynı fikirdeyim, hatta bayağı büyük bile geldi gözüme, herkes ayrı ayrı ilgileniyor falan, gayet memnunum, bir de yolu ters olmasa bana, tadından yenmez.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya etmeyin eylemeyin ya,atölye gibi biyer orası,servis demeye bin şahit lazım...güzel bi dekorasyon şart oraya,servise benzemesi için  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya etmeyin eylemeyin ya,atölye gibi biyer orası,servis demeye bin şahit lazım...güzel bi dekorasyon şart oraya,servise benzemesi için  8:)

Servis demek zaten atölye demektir Volkancığım, bir de Türkçe tartışmasına girmeyelim, mefruşat almaya gitmiyoruz, araba tamir ettirmeye ya da bakım yaptırmaya gidiyoruz.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özhan abi  sende o servise gittiğin için biraz böyle konuşuyosun gibime geldi yoksa sende mecbur olmasan söyliyceklerin vardır mutlaka  yanlış anlama sakın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...