Jump to content

Yay

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Valla Yeni'nin showroom'u gördüğüm biçok showroom'dan daha iyi, servisin de çok bal dök yala olması gerektiğini düşünmüyorum. Ha bu konuda Gönen'i tek geçerim İzmir'de, orası ayrı... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

33

• MuRDoC_111

60

• Selman

34

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Valla Yeni'nin showroom'u gördüğüm biçok showroom'dan daha iyi, servisin de çok bal dök yala olması gerektiğini düşünmüyorum. Ha bu konuda Gönen'i tek geçerim İzmir'de, orası ayrı... :D

abi Özgörkey diyim ben sana ;D_Gönen in Audi showroom u süper ama Özgörkey de masallah baya bi arazi kapatmıs_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özgörkey'in showroom'u çok öyle aman aman değil. (Mini için gitmiştim) Senin de dediğin gibi yeri çok büyük o kadar. Servisiniyse bilmiyorum. Gönen'in şu anki Audi showroom ve servisi bence de muhteşem. VW'de bile arabaları asansörle üst kata çıkartıp orda bakım yapıyolar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özhan abi  sende o servise gittiğin için biraz böyle konuşuyosun gibime geldi yoksa sende mecbur olmasan söyliyceklerin vardır mutlaka  yanlış anlama sakın :D

Yok be kardeşim mazda orhana gittiğim için öyle konuşmuyorum, ben ters bi durumla karşılaşmadım sadece...

+ben neden herhangi bi servise mecbur olayımki?Bana aynı mesafede Uyumsuzun arabayı aldığı servis var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sürtsede duymamıştır O. :D

Baksana devamlı şikayetçi olduğu kabin içi sesler bile kesildi yayı takınca... :D

O sesler daha önce de söylendiği gibi daha yüksek perdeden geri gelecekler ama neyse... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemen döneyim konuya, sürttün mü hiç altını daha Volkan?

yok Okan hiç sürtmedim,bugün o Ziebartın girişinde bile sürtmedi ya daha da sürtmem ben bu arabayı  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok Okan hiç sürtmedim,bugün o Ziebartın girişinde bile sürtmedi ya daha da sürtmem ben bu arabayı  8:)

Volkanım bu yaylar sana baya yaradı ya, :) oldukça pozitif görüyorum seni yaylardan sonra.

İnsan üzerinde böyle bi etkisi var demekki bende mi taktırsam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkanım bu yaylar sana baya yaradı ya, :) oldukça pozitif görüyorum seni yaylardan sonra.

İnsan üzerinde böyle bi etkisi var demekki bende mi taktırsam :)

abi taktır kesinlikle ama kesinlikle pişman olmıcaksın  ;)

Okan sana gelince;ben bu arabanın altını vurmucam arkadaş,2 ay değil 2 sene sonra bile konuşabiliriz tekrar yani  ;D  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi taktır kesinlikle ama kesinlikle pişman olmıcaksın  ;)

Okan sana gelince;ben bu arabanın altını vurmucam arkadaş,2 ay değil 2 sene sonra bile konuşabiliriz tekrar yani  ;D  :)

abi cok mu dikkatli gidiyorsun yani diken üstündeymiş gibi misin yoksa rahat rahat sürebiliyor musun?_yani kısacası yaydan önce(Y.Ö) ve yaydan sonra(Y.S) olarak bakarsak olaya sürüş sitilinde bi degişiklik oldu mu?_hızlıca cukura falan denk geldin mi abi hiç ???_ne soru sordum ama bende yawf :o;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi cok mu dikkatli gidiyorsun yani diken üstündeymiş gibi misin yoksa rahat rahat sürebiliyor musun?_yani kısacası yaydan önce(Y.Ö) ve yaydan sonra(Y.S) olarak bakarsak olaya sürüş sitilinde bi degişiklik oldu mu?_hızlıca cukura falan denk geldin mi abi hiç ???_ne soru sordum ama bende yawf :o;D

şimdi İrfan sürüş stilimde hiçbi değişiklik olmadı amaaa,ben zaten normalde de hiç çukura filan girdiğimi hatırlamıyorum,çukur konusunda çok hassasım yani...ikincisi hiçbi yere de korka korka girmedim aman vurur mu diye,hatta şunu söleyeyim tam anlatmış olurum sanırım;daha alışamamış olmamla alakalı olarak ben yay olduğunu unutuyorum arabayı kullanırken  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de kayniim araya, ben hayvani çukurlara girdim çok, 2 kere filan vakitsiz rot balansa gitti araba, hiçbi şey çıkmadı ne ayarlarda, ne jantlarda, ne lastiklerde... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya Volkan Abi bigün doluşsanızda arkadaslarınla senin arabaya 4-5 kişi bide cukur gözüne kestirsen böle fazla büyük olmayanından bakalım nolucak abi, cok merak ediyorum yawf :P;D:tey:_ :)_sürtmezse alacam o zaman kesin ;D:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya Volkan Abi bigün doluşsanızda arkadaslarınla senin arabaya 4-5 kişi bide cukur gözüne kestirsen böle fazla büyük olmayanından bakalım nolucak abi, cok merak ediyorum yawf :P;D:tey:_ :)_sürtmezse alacam o zaman kesin ;D:tey:

ya İrfan 4-5 kişi binerim ama çukur işini isteme benden onu yapamam  :-\  :'( sana şunu söyleyeyim,bugün o Ziebart a sorunsuz girip çıktım ya,daha da sürtmez bu araba  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...