Jump to content

Yay

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar şu konuyu iyice içime sindirmek istiyorum...burada duyacağım olumlu yada olumsuz bilgiler doğrultusunda 1-2 gün içerisinde yay siparişi vermek istiyorum...kullanan arkadaşlardan ricam (+) ve (-) yönlerini alt alta yazmaları...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

33

• MuRDoC_111

60

• Selman

34

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi bugün saat 13.15 itibariyle yayların siparişini vermiş bulunuyorum,vatana millete hayırlı uğurlu olsun  :D

hayırlı olsun Volkan Abi_omp sipariş ettin heralde ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cevap veren olmazsa 12 saat olacağı bu, ben geç gördüm...

Bir de merak ettim bayramın birinci günü ve yılbaşı günü siparişi nereye verdin acaba?

abi www.otopol.com dan verdim siparişi,internetten yani  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen bi denede memnun kalırsan bisde düşünürüs:)

Bülent abi yapacağını zannetmiyorum ben  :-\ ben sana desem ki,abi süper mutlaka yaptırmalısın durduğun kabahat desem kıyıpta yaptıramazsın  ;)aynı durum şuana kadar bende de vardı oradan biliyorum, yani yaptırmamakta da sonuna kadar haklısın  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan hayırlı olsun aslında benimde gönlüm var ama cesaret edemiyorum hem jantıda büyütmem lazım ozaman liste bi uzuyo 4 milyara çıkıyo bende otur otur yere diyorum yayla başladıysan arkasından jantıda gelir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan hayırlı olsun aslında benimde gönlüm var ama cesaret edemiyorum hem jantıda büyütmem lazım ozaman liste bi uzuyo 4 milyara çıkıyo bende otur otur yere diyorum yayla başladıysan arkasından jantıda gelir

sağolasın Ahmetcim  :)benim durum da seninkinin tam tersiydi,ben jant vardı yay yoktu,şimdi nasipse tam takım olucak  ;):)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şu yay çok yaygın fazla meraklı olmadığımdan galibaki hiçte araştırmadım

nedir bu yay artıları nedir eksileri nedir aksesuarmı,teknik birşeymi cahilligime sayıp beni bir aydınlatırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şu yay çok yaygın fazla meraklı olmadığımdan galibaki hiçte araştırmadım

nedir bu yay artıları nedir eksileri nedir aksesuarmı,teknik birşeymi cahilligime sayıp beni bir aydınlatırsanız sevinirim.

Mücahit abi şöyle açıklamaya çalışayım;artı olarak,yere 3 cm daha yaklaşacağı için mükemmel bir görünüm,yine yere yakınlığı sebebiyle yol tutuş baya bi artıyo...eksi olarak,altını vurma sorunu sıkça meydana geliyormuş,birde araba azıcık daha sertleşiyor...umarım biraz olsun aydınlatabilmişimdir abi  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mücahit sana bana göre iş değil bu, arkadaşlar arabaya genellikle tek veya çift bindikleri için, yere daha fazla yapışsın diye yayları 3-5 santim daha düşüğüyle değiştiriyorlar..Biz 4 kişi bindiğimizde zaten otomatikman o hale geliyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mücahit sana bana göre iş değil bu, arkadaşlar arabaya genellikle tek veya çift bindikleri için, yere daha fazla yapışsın diye yayları 3-5 santim daha düşüğüyle değiştiriyorlar..Biz 4 kişi bindiğimizde zaten otomatikman o hale geliyor...

Selman abi benimde tek yada çift bindiğim pek görülmemiştir arabaya,en az 3 kişi biniyorum hatta genelde 4 kişi  :-\ bakalım bu yay işinden sonra ne yapacağız,bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağolun anladım selman abininde dediği gibi benim işim olmaz yayla o kadar para verecegime atarım arkaya 2 kum torbası olay biter. ;D ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağolun anladım selman abininde dediği gibi benim işim olmaz yayla o kadar para verecegime atarım arkaya 2 kum torbası olay biter. ;D ;D

Mücahit abi,öyle matah bi para değilki yay...yani yapılabilecek,arabanın görünümünü değiştiren en iyi modifiyelerden biri bence  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne kadara mal olacak Volkan? Montajıyla falan...

abi 330 milyona yayları aldım,100 milyonda montaj için demişti Dündar abi = 430 YTL  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun, güle güle kullan, eskileri de bir yerde muhafaza edeceksin herhalde, söylememe gerek yoktur, ilerde fikrin değişir falan....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...