Jump to content

Yay

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu spor amortisör denilen amortisörle bizim normal amortisörler arasındaki fark nedir bilen var mı??

spor amortisör dedikleri;;

26051213424868026.jpg

260512134248662022.jpg

bunların artısı nedir yani, örenmek istediğim o.. yükseklik ayarı mı, yumusaklık sertlik ayarı mı yapılıyor bunlarda? coilover denen bişeyde var onlarda yükseklik ayarı yapılıyor da bunlar neyin nesi onu kestiremedim..

bide 973ytl bu deger mi bu fiyata yoksa yay buna göre daa mı mantıklı?

apex     30mm yay >>   315ytl

eibach   35mm yay >>  365ytl

koni      35mm yay >>   300ytl

maxtrac 30mm yay >>  300ytl

Bu amortisörlerde yumuşaklık ve sertlik ayarı yapıyoruz .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

33

• MuRDoC_111

60

• Selman

34

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi yuksek tepelerden atladıgında kasıslerden atladıgında arabanın sekıp yere vurmasını ıstemıosan amortıosr koyucaksın:)obur turlu amortısor yaydan daha cok arbaayı dusuruo ve yaydan daha cok alt duzene zarar verırsın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

pazartesi-salı gibi yay siparişi verecem, marka olarak içime sinen bi eibach var.. baktım saga sola amerikadakilerde genelde eibach ı tercih etmiş.. adam gibi bi internet sitesi yapanda bi eibach ı gördüm ne diyosunuz bu işe eibach pro-kit şu an eliftuning te 350lira..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok para, neticede bildiğimiz çelik çubuk..... Ben sizi anlamıyorum bu arabaların yayları, amortisörleri 5 kişi ve dolu bagaja göre ayarlı, fullediğin vakit zaten yere yapışıyor.... Arabanın kapasitesini düşürüyorsunuz yay takarak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bana kapasite gerekmiyor zaten yaz ayları dısında.. o yüzden görünüm ve yoltutusa hatta yol tutusta işin hikayesi daha cok görünüme önem veriyorum acıkcası.. jantta yapmayı düsündügüm için haliyle yayda gerekiyor.. jantcıya gitmeden önce yay işini bitirmek istiyom o yüzden :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan Abi nin Koni leri 285ytl ye buldum.. eger abim gözün kapalı al, cok memnunum derse o olur..

gözün kapalı al İrfan,gerçekten çok memnunum  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ok abi pazartesi ya da salı verirsem siparişi hafta sonunu bulmadan elimde olur sanırsam, sonrada jant işini halletmeye gideriz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan o zaman benim lastikler için de bir konuşsan, hepsini toplu halletsek Perşembe ya da Cuma sabahtan, ben Cumartesiye kalamam.....

İrfan sen niye P.tesi salıyı bekliyorsun? Ver işte şimdiden...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi benim biraderin tükana biraz daha malzeme almak için kullanmıstık benim parayı.. anca pazartesi müsait olurum göndermeye dedi bende sıkıstırmadım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

varsa kredi kartı müsait olan bi abimiz sipariş etsin benim için yayları ben cumartesi veririm bulustugumuzda.. hem chip puanlar da yanına kar kalır :).. hatta eşantiyondan sınırsız bira ve cipste ısmarlarım sözlerin en delikanlısından :) onun dısında benim iş pazartesiye kalır, bu cumartesiye yetiştiririm ama cuma imkansız.. zaten cumartesi sipariş versen bile haftasonu bişey yapamıyolarmıs, pazartesiyi bekliyolarmıs..haftasonu gelmeden ürünü ellerinden cıkartırlarsa en gec persembe elimizde olur.. sonrada toplasıp jant lastik işini halletmeye kacarız.. öbür türlü pazartesi havale cıkarıp versem siparişi 3gün tedarik etme süreleri var.. 2günde de gelir zaten.. var mı 300civarı acıgı olan??

tırsıyomda zaten havale mavale hiç anlamam karıstıracam ortalıgı gibi bi his var içimde :( havale işlerine bulasmadan bi el atın müsaitseniz öle halledek o işi.. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana yolla istediğin zımbırtının linkini yalnız tam adresini de ver.....Evde birileri olacak değil mi Cuma Cumartesi?

Bir de ciddi bir mail adresi ver hatta, bilgiler oraya gelsin...:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok abi kimse yokki babamı yolluyom cumartesi sabahtan ordan sizin yanınıza gececem :D cuma evdeyim gerci.. ya en kötü gelirde kargoda bekler burda, pazartesi erkendende teslim alırım.. aslında abi sen kendi adresine iste Karsıyaka tarafında oluruz zaten o gün komple, arada acıp sorarız kargoya gelmişse gider alırız ne dersin uyarmı abi??.. linki yolliyim o zaman.. abi msn e gel orda halledelim 2dk da istiyosan..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...