Jump to content

Yay

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

olur mu abi yaf bi ton dertten kurtardın beni, havale mavale cart curt sıkıntısı basmıstı beni tamda.. hayırlısıyla bide elimize gecsin başka bişey istemiyom :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

33

• MuRDoC_111

60

• Selman

34

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Hayırlısı olsun Murdoc.Valla baban yapmazdı bu kıyağı.Öp Selman abinin eline bakalım.. :-*

babam duyarsa direk zı.tım abi zaten azından yel alsın :D

tesekkür ederim abi saolasın :)

Bülent Abim le beraber öpcez abimin elini zaten, az kaldı c.tesiye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw tamam jant işi tamamlıyor ama sadece yayda arabanın duruşunu çok değiştiriyor. O0 Hatta ben yaylı 16 "jantı yaysız 18" janta tercih ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yaw tamam jant işi tamamlıyor ama sadece yayda arabanın duruşunu çok değiştiriyor. O0 Hatta ben yaylı 16 "jantı yaysız 18" janta tercih ederim.

alalım o zaman :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

isabetli bir karar,tebrik ederim  :)

saol abi sen ne dersen o O0 al dersen alırım sat dersen satarım ;D Türkiye ye getirilen mz3 yayları arasında en köklü markadır belki bu.. işşallah haftasonuna yetişir bu arada 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

saol abi sen ne dersen o O0 al dersen alırım sat dersen satarım ;D Türkiye ye getirilen mz3 yayları arasında en köklü markadır belki bu.. işşallah haftasonuna yetişir bu arada 8:)

sen kendine bi takım daha al bunnarı gelince benim guzuya takalım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orasını ben bilmem Selman Abim bilir abi onun kartıyla aldık zaten :) acele etmemizin sebebi salı carsamba gibi jantcıya gidecegiz abim lastik alacak ben jant + lastik bakacam.. ondan sonra yok abim cesmeye gidecekmis yoksa ben kendi siparişimi pazartesi yapacaktım yetiştirip toplu alalım jantı lastiği diye acele ettik.. sen ver abi siparişini benimkide cıksa bugün ölen cıkar zaten, bu taraftan bi adres yaz benimkiyle beraber alırız.. yetişirse gider beraber taktırırız..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu web adresi: www.eliftuning.com

bu da tükan adresi:  Elif Otomotiv İnşaat Gıda San.ve Tic.Ltd.Şti. Bağdat Cad.Beyazköşk Durağı No:53/A Rahmanlar             

Kartal-İstanbul

Telefon: 0 216 387 33 77 - 0 216 473 91 64

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...