Jump to content

Yay

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

33

• MuRDoC_111

60

• Selman

34

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

abi ya da gelirken al gel takalım işte burda.. ugra eliftuning e al gel yolunun üstünde sayılır..

oglum kartalda ne işimiz var bizim ?biz ambarlıdan feribotla gececes yani abi ne demek benimki 3 gün sonra olsun bunları senin guzuya takarıs diemedin ya...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi diyemememin sebebinide yazdım ama dikkat edersen.. sende nolcak ya bi Kartal yaparım alır gelirim ya da veririm siparişi nasıl olsa İstanbul içi 24 saatte elimde olur sizin aynı zamanda gidip toplu jant-lastik alma işinizi aksatmiyim diyemedin ya..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi diyemememin sebebinide yazdım ama dikkat edersen.. sende nolcak ya bi Kartal yaparım alır gelirim ya da veririm siparişi nasıl olsa İstanbul içi 24 saatte elimde olur sizin aynı zamanda gidip toplu jant-lastik alma işinizi aksatmiyim diyemedin ya..

neyse anlaşılmıştır mani olmayak jant işine senin
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sadece benim değil abi hep beraber alıp biraz daha hesaplıya getirmeye calısıyoruz işi, alınganlık yapacak bişey yok burdaki eger varsa bile bunu benim yapmam gerekirdi kanımca.. bütün imkanlar elinizin altında isteseniz 2 gün var daha cabucak halledebilirsiniz.. benim cumartesi elime ulasacagı bile kesin değil üstelik, hatta önceden aklıma gelseydi parayı size gönderip gelirken beraberinizde getirmenizi isterdim.. neyse artık bana o yaylardan hayır gelmez, böle muhabbetler cok canımı sıkar.. al taktır abi sen.. yetişmezse cumartesi ya da pazara göndeririz adresine pazartesi.. hatta arabayı bırakırsın buraya biz yayları takar peşinden getiririz arabayı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sadece benim değil abi hep beraber alıp biraz daha hesaplıya getirmeye calısıyoruz işi, alınganlık yapacak bişey yok burdaki eger varsa bile bunu benim yapmam gerekirdi kanımca.. bütün imkanlar elinizin altında isteseniz 2 gün var daha cabucak halledebilirsiniz.. benim cumartesi elime ulasacagı bile kesin değil üstelik, hatta önceden aklıma gelseydi parayı size gönderip gelirken beraberinizde getirmenizi isterdim.. neyse artık bana o yaylardan hayır gelmez, böle muhabbetler cok canımı sıkar.. al taktır abi sen.. yetişmezse cumartesi ya da pazara göndeririz adresine pazartesi.. hatta arabayı bırakırsın buraya biz yayları takar peşinden getiririz arabayı :)

senin jant alacagına inanmıyorum açıkcası daha 1 sene süründürürsün jant konusunu  :D ikinci olarakta tamam abi ne demek senin guzuya takalım desen sence ben kabul edermiydim bunu bi düşün bakalım...alınganlık konusuna gelince alınmadım lakin yarım elma gönül alma yagmasamda gürlerim gibi güzel deyimler vardır İrfanım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülocan alıp göndereyimmi yaylarını ? :D

saol Burak isteyebilirim belli olmaz ;)

sonra sende toplu jant alıcas vs ayagına yatıp aglamada :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olm Bülo, sen hem angel hem de yay işini aynı günde halledemezsin bir kere, ikisi de oldukça uzun sürüyor.... :)

Olm Murdoc, gözün aydın bugün veriyorlarmış kargoya, elemanı uyardım, yarın uyanık olacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Olm Bülo, sen hem angel hem de yay işini aynı günde halledemezsin bir kere, ikisi de oldukça uzun sürüyor.... :)

Olm Murdoc, gözün aydın bugün veriyorlarmış kargoya, elemanı uyardım, yarın uyanık olacak...

angellarda muallaktayım bakıciis
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

senin jant alacagına inanmıyorum açıkcası daha 1 sene süründürürsün jant konusunu  :D ikinci olarakta tamam abi ne demek senin guzuya takalım desen sence ben kabul edermiydim bunu bi düşün bakalım...alınganlık konusuna gelince alınmadım lakin yarım elma gönül alma yagmasamda gürlerim gibi güzel deyimler vardır İrfanım

gidiyom almaya abi daa neye inanmıyon anlamadım 8:) 2. olarak tamam abi al yayları tak deseydim alıp takardın tabiki de :D niye soruyon ki abi o zaman.. deyimlerdende bişey anlamadım en azından 2.sinin konuyla baglantısını kuramadım onuda sölim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi o işin adı gönül almak olsada gercekcilik daha dogrusu samimiyet tasımadıgı için öle şeylerle işim olmaz.. abimin içi ferah olurdu belki beni daa cok severdi ama benim içimde aynı rahatlık olmazdı.. samimiyetim olmasaydı yuvarlardım işi bi yerde ya Bülent Abi saolasın eiw eksik olma şaka yaptım falan deseydi ben ohh be yırttık mı diyecektim içimden??, o sözler bu durumu anlatmak için kullanılan sözler.. bana gelmez, neysem oyum.. fesatlıklarla işim olmaz.. kimsenin zor durumda kalmaması adına fikir ürettim istesen ordanda benim aldıgımdan cok daha kısa sürede ve kolayca alabilirsin dedim.. mantıklı olan neyse onu yaptım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam abi cok saol, eleman işşallah uyuya kalmass :D ya da aklı aklı baska yerde olmaz :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

abi gayet memnunum hiçbi sorun yasamadım şimdiye kadar :nazar: yani genel olarak bilinen yol tutusu hakkaten cok cok iileştirdigini söyleyebilirim izlenim olarak.. aracın dengesi gayet iyi.. iyi bi lastiklede otoban cıkıslarındaki baya bi sert virajlarda 90dan sonra yan çiziyo arac, o hıza kadar minicik kontralar dısında herhangi bişeye gerek duymuyorsun, yol tutus bakımından boyut atlatıyor yani arabaya.. camurlukların içinin görünmemesi ve aracın yere yakınlasmasıda görünüm acısından cok iyi oluyor..

onun dısında aracın altını vurmadım abi henüz.. sadece arka tekerler fazla kişi oldugunda falan sürtüyor camurluklara ki gayet normal ki bagajda bide woofer kutusu var esek ölüsü gibi :) şöle bişeyde var gerci benim lastikler biraz dısarı tasıyor, gel düzeltelim demisti jant-lastigi aldıgım yerdeki arkadas o iş için ugrayamadım henüz, ne yapcaklarsa ondan sonra düzelir bidaa camurluga falan sürtmez dedi o zamanda hiçbi derdim kalmayacak.. yani senin icin düsünürsek abi arkada 1 insan agırlıgı kadar nerdeyse woofer kutusu yok, jant ve lastikler camurluklardan dısarı tasmıyor.. yani hiçbi sorun yok abi cillop gibi olur..

eskiden arac cukura girince yaylanıyor altını falan vuruyordu, yaydan sonra olmadı hiç öle bise ama doal olarak konfordan ödün veriyosun.. zaten bu yollarda mercedes s yada bmw7 serisi araban olmadıktan sonra değişen pek bişe yok hepsinde sallıyo araba seni değişen bişey yok bence..

woofer a ragmende paso 3-4 bazen 5kişi bindigimiz oluyo arabaya sadece cukurlarda arkalar sürtüyodu camurluga ki doaldır :) 3kişiye kadar  cukurlarda falan bi sorun yasayacagını zannetmiyorum abi.. marka olarak zaten sayılı markalardan biridir koni, beni dinlersen al taktır abi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...