Jump to content

Yay

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Valla o ukalanın kim olduğunu bilmiyorum ama bi yay parasına komple amortisör seti vermezler, zira Volkan bana telefon da ettiğinde fiyat farkı çıktığını filan hiç söylemedi, kaldı ki komple koni amortisör seti 1 teklikten aşağı değildir, yani öyle yenilip yutulacak kadar küçük bi fark da değil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 340
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

33

• MuRDoC_111

60

• Selman

34

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Koni Bir yaymarkası değildir, komple bir amortsör setidir o sebeple yay kullananların yarın öbür gün orjinal amortsörlerinde oluşabilecek problemlerden sen bu sayede sıyrılmış oluyorsun, üstelik en sağlıklı ve doğru bir şekilde aracı düşültmüş oluyorsun,

Fakat benimde bir sorum var, koniler yaylara oranla çok daha pahalıdır herhalde nekadara sipariş verdin ?

Bilin bakalım bu ukala kim?

öbür tarafta mı yazmışlar abi,dur ben hemen vereyim cevabını  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öbür tarafta mı yazmışlar abi,dur ben hemen vereyim cevabını  8:)

Ben cevap ıcın Selman Abiyi beklemıstım ama madem cevap verıorus hemen soluyorum...3XXX3  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bitmiş halini bekliorus dimi ahmet 8)

aynen :)

şimdi volkan elinde ön tamponla resim eklerse yaptırmıyoruz geçmiş olsun mesajı yazıyoruz bişey olmazsa hiçbişey olmamış gibi aa bizde yaptırıcaz yazıcaz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

aynen :)

şimdi volkan elinde ön tamponla resim eklerse yaptırmıyoruz geçmiş olsun mesajı yazıyoruz bişey olmazsa hiçbişey olmamış gibi aa bizde yaptırıcaz yazıcaz :)

e şimdi sen böle dersen adam tamponu eline alsada sölermi  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

e şimdi sen böle dersen adam tamponu eline alsada sölermi  ;D

yok abi söylerim,yaptırmamanız gerektiğini düşünürsem hiç tereddütsüz söylerim,hatta bende gidip söktürürüm ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yok abi söylerim,yaptırmamanız gerektiğini düşünürsem hiç tereddütsüz söylerim,hatta bende gidip söktürürüm ;)

ahmet olsa süper oldu sizde yaptırın derdi mesela ;):D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

neden abi,ben yandım siz de yanın diye mi  :D  :D  :tey:

aynen öyle:)

şaka bi yana severim ahmet i ama hala cevap gelmediğine göre uyudu galiba :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mutlu haberi ben vermiş olayım hepinize, bir mesaj çalayım böylece :P, Volkan meşhur yayları taktırdı, çok süper oldu diyor, henüz dönmedi, garaja nasıl girdiğini açıklayacak ve fotoları ekleyecek... 8:)

Yarın da car-care işine gidiyoruz, randevumuz vardı... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen öyle:)

şaka bi yana severim ahmet i ama hala cevap gelmediğine göre uyudu galiba :tey:

abi çok mesaj var yeni yeni görüyorum geldim ama burdayım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bugün yaylarımı taktırmış bulunuyorum,Dündar abiyi bekleyemedim çünkü boya koruma için randevum vardı oraya gitmeden bütün işleri halletmek istedim...araba kullanmak şimdi çok daha keyifli oldu,bugüne kadar taktırmadığıma çok pişmanım  :-\ araba inanılmaz şekilde yumuşadı,ben daha çok sertleşmesini bekliyordum halbuki...yolda hiç sorun çekmedim,geçmez dediğim yerden hiç sorunsuz geçtim hatta...ve benim için en önemlisi otoparka çıkabilmekti,orda da hiç sorun yaşamadım  ;)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...