Jump to content

Araçlarımız Geldi - Volberk Otomotiv

Guest selin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

gelenlerin sis farları ve panjuru böle değil. üzgünüm..

İnşallah bunlar da gelir çünkü çok güzel görünüyorlar.. Bir de tabii marşpiyel var resimde..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 254
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

42

• ozden

21

• Gökhan

49

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Öyle deme.. Mazda-TR nin sitesindeki broşürde DSC den bahsediliyor.. Onun için sordum..

http://www.mazda-tr.com/downloads/mazda2-brochure-turkce_v5.pdf

maidas , srs , abs ,ebd, eba var. dsc ise isteğe bağlı ekstra ödemeyle pakete dahil edilebiliyor , program üzerinden sipariş edilirken ekstra istekler belirtilirse o şekilde özel üretim yapılabileceği söylenmişti , walla ben mazda nın yalancısıyım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gelen araçların içinde yanlış duymadıysam kırmızı mazda 6 gelecekti acaba hangi şanslı bayimize gönderildi çok merank ediyorum :tey:  ama yanlışda duyum almış olabilirim karantisi yok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, bugün Selin hanımın daveti üzerine eşimle Volberk otomotive gittik.

Selin hanım ve Ahmet bey ile tanıştık. Sağolsunlar bizimle çok yakın ilgilendiler. Ahmet bey bana servisi ve şovrumu da gezdirdi.

Yanlız, arkadaşlarımızın ve benim zaman zaman belirttiğimiz; "sattığı arabayı tanımayan satıcı" tipi emin olun Bursa Volberk'te yok. Mazda hakkında detaylı bilgilerin alınabileceği bir bayii olduğunu gördüm. Burada 2, 3 ve 6 yı bayağı yakında inceledim. Tabii 6ya yapıştığımı gören Ahmet bey, (bana acıdımı nedendir bilinmez :) )  plakası daha yeni alınan 6nın ilk test sürüşü şerefini bana bahşetti.

Şu anda hala etkisinden kurtulamadım. Eşim, yüzümdeki gülüşün hala gitmediğini söylüyor. Mazda 6, dış görünüş cazibesinin yanında, iç ferahlığı, kullanım rahatlığı ve malzeme kalitesiyle ayrıca ses yalıtımının muhteşemliğiyle, araçtan inmek istememe neden oldu. Tiptonik vitesinedoyamadım. Ancaki eşimin sert uyarılarıyla inmek zorunda kaldım :( . Birde, her 0 arabada olan o kokunun 6 da olmaması da diğer bir artı idi. 1saatlik yolu düşünmeden gitmeye değer bir ortam. Tabii zamanla gelişme gösterecektir.

Kullandığım 6 AT deri koltuklu full modeliydi. Bir ara bilgisayarda 6.9 litreyi gördüm.

Kısaca (Burak Lütfen editleme) MUHTEŞEM Bİ ALET!!!!!

Not: Burak, artık sana 2lerin niye otomatiği yok? Diye sormayacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...