Jump to content

Araçlarımız Geldi - Volberk Otomotiv

Guest selin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 254
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

42

• ozden

21

• Gökhan

49

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Haklısın Burak, 6 paklar ama 3e de hayır demem. Ahmet bey, test aracı (3) gelsin gene çağıracağım seni dedi. (6 dan sonra sarar mı bilemem ama :) )

Halil öyle bir renk yok. O, ya laciverttir yada benimkinin bordosudur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o resmi temsili koydum aslında mesajımı yazarken internet kasıldı :)

bordo renkte bunun gibi sedefli süper dün gördüğüm sw çok hoşuma gitti abi geldiği zaman imkanım olursa almayı düşünürüm  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kiremitimsi kırmızıya bayıldım .. Haftasonu Lacivert Mazda6 yı Şahsuvaroğlunda görme şansım oldu çok güzel renk gerçekten..

Edit : Gri Mazda6 da süpermiş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada Selin hanım, gelecek olan "kiremit" rengi 3'ten haberimiz olursa seviniriz. Eşim çok merak ediyor.

Gökhan Bey aracımız geldi resimleri görebilirsiniz , yakından görmeye de beklerim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selin hanım teşekkür ederim. Kiremit çok güzel,

Benim de çok hoşuma gitti. Eski Sedefli Kırmızı artık gelmiyor, yerine mat bir kırmızı var. Bu bence o reng yani sedefli kırmızıya  yakın bir güzellikte.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de çok hoşuma gitti. Eski Sedefli Kırmızı artık gelmiyor, yerine mat bir kırmızı var. Bu bence o reng yani sedefli kırmızıya  yakın bir güzellikte.

aslında sedefli. Dışarıda olsaydı güneşte çekerdim o zaman daha net anlaşılırdı. Güneşte inanılmaz güzel .Lacivert nasılsa bu da öyle güneşte kendini belli ediyor ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynı renkte 98 626 mız vardı.. kızıl kiremit olarak geciyordu ruhsattaki rengi..güneşe cıktıgında visne cürügü gibi koyu durmuyor, sedefli bir boya ve cok güzel bi renk :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada mazda 3 ve mazda 2 test araçlarmız da geldi. Mazda 2 nin plakası henüz takılmadığı için dışarıda showroom çevresinde dolaştım şöyle bi ve böyle bişey olamaz kuş gibi araba sanki yerde gitmiyosunuz çok tatlı o kadar yumuşak ki sürüşü ve kalkışta çok seri, direksiyonsa pamuk gibi ...mutlaka test edin... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda2 yi bizde test etmek istiyoruz ama otomatik vitesi yok dendi. Yani boşa yapılmış bi test olacak bizim açımızdan.Keşke otomatik viteslisi olsaydı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...