Jump to content

Araçlarımız Geldi - Volberk Otomotiv

Guest selin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Teşekkür ederim Selin hanım. Bankanın önemli olmaması iyi. Emrenin sorusu dikkatimi çekti. Bu indirimdurumu; Mazdanın kampanyası mı? Sizin inisiyatifiniz mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 254
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

42

• ozden

21

• Gökhan

49

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Teşekkür ederim Selin hanım. Bankanın önemli olmaması iyi. Emrenin sorusu dikkatimi çekti. Bu indirimdurumu; Mazdanın kampanyası mı? Sizin inisiyatifiniz mi?

mazda'nın kampanyası ... Ne zaman satcaz size mazda3 ,bordo dordo dediniz getirdik işte :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda'nın kampanyası ... Ne zaman satcaz size mazda3 ,bordo dordo dediniz getirdik işte :D

Sport Sedan AT olduktan sonra pek renk ayırmam açıkçası. Ama birinci tercihim bu renk olur. allahın iznniyle geleceğim almaya Selin hanım. Buna emin olabilirsiniz.

Hadi bakalım sıkışın bir el :D Biraz da sallayın elleri sallarken de fiyat söyleyin :D

Bkz. Kurban bayramı haberleri :D

Valla Burak ben pazarlığı en son yaptığımda. 1500 liralık danayı 1700 alacaktım az kalsın. :D Eşim sakın pazarlık yapma batıracan bizi, etiket fiyatı neyse al gel diyor. Böyle daha az zarar ederiz diyor. Bilmiyorum ne kadar doğru. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahha burada yannış yaptın Burak.

Artık Mazda 3 ler

Base, Touring ve Sport olarak geliyor.

Yani Sport en dolu modeli. Hem HB pardon SW hem sedan olabiliyor.

Yakaladım yakaladım. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

:D

al beni vur Gökhan'a :D

agam bu kadar mı benzeşir bir insan yahu. ben de her seferinde daha çok kazık yiyorum alışverişlerden, artık bakkala bile göndermiyorlar beni :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahha burada yannış yaptın Burak.

Artık Mazda 3 ler

Base, Touring ve Sport olarak geliyor.

Yani Sport en dolu modeli. Hem HB pardon SW hem sedan olabiliyor.

Yakaladım yakaladım. :D

Ben modellerden sen donanım paketlerinden bahsediyormuşsun ama tabii haksız değilsin :D . Peki araba SW olunca Sport Sport mu oluyor ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu Almancıların Türkiyeye tatile gelmeleri de güzel oluyo be 6 yıldır görmediğim arkadaşımı gördüm 6 yılda bir Mercedes SLK yapmış Komprasör müdür nedir ondan :D bi de birkaç değişik mazda gördüm avrupa plakalı MPV.ler 6 L Sportlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sport Sedan AT olduktan sonra pek renk ayırmam açıkçası. Ama birinci tercihim bu renk olur. allahın iznniyle geleceğim almaya Selin hanım. Buna emin olabilirsiniz.

Valla Burak ben pazarlığı en son yaptığımda. 1500 liralık danayı 1700 alacaktım az kalsın. :D Eşim sakın pazarlık yapma batıracan bizi, etiket fiyatı neyse al gel diyor. Böyle daha az zarar ederiz diyor. Bilmiyorum ne kadar doğru. :D

Allaah yaşasın tamam sattım gitti :D ayırdım bi mazda3 spor sedan  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allaah yaşasın tamam sattım gitti :D ayırdım bi mazda3 spor sedan  ;)

Vallaaaa Selin hanım 47binin altına inemem. Bir kuruş aşşaa olmaz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu Almancıların Türkiyeye tatile gelmeleri de güzel oluyo be 6 yıldır görmediğim arkadaşımı gördüm 6 yılda bir Mercedes SLK yapmış Komprasör müdür nedir ondan :D bi de birkaç değişik mazda gördüm avrupa plakalı MPV.ler 6 L Sportlar...

Geçen senede gördüğüm Alaman plakalı Makyajlı kasa Lacivert SW gene gelmiş Yalovaya. Dün gördüm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bak ekonomi konusunda senin yanında bir-iki sene(anca öğrenerim çünkü) ders almam lazım.

Yav Kadir, hakikaten mantıklı dersin ama kalbim sıfır al, gir kredinin altına, ödersin belki diyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...