Jump to content

Araçlarımız Geldi - Volberk Otomotiv

Guest selin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 254
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

42

• ozden

21

• Gökhan

49

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

abi bıraz bekle sırf senın ıcın bır mazda bayisi kuracağım :D

bizde varda noluo baksanıza anlaşamıoruz ille fazla para verecek bize yolsuzluk yaptıracak , anlıorum mazda paha biçilemez bir araç ama liste fiyatından bi kuruş yukarı para alamam söliim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gokhan abi ve mustafa abi :) uygun bir fiyata ailenizin satınalma satış ve bütçe yonetminizi devr alabilirim :D bakkala ekmek almaya bile gitmeyeceğinizi, eşinizden maddi konularla ilgili dayak yemeyeceğinizi taahhüt ederim :)

gokhan abi bakıyorum sıfır araba bakıyorsun cıddı cıddı. hayırlı olur ınsallah... ama eskı kasa bi mazda6 alsan diyorum ben yinede hazır ben fiyatları aşağı cekiyorken :D

Ya kadir yenilerin fiyatları daha çabuk inmiş görünüyor aşağıya baksana 99-2000 bin modeller hala 16 - 18 bine alıcı buluyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizde varda noluo baksanıza anlaşamıoruz ille fazla para verecek bize yolsuzluk yaptıracak , anlıorum mazda paha biçilemez bir araç ama liste fiyatından bi kuruş yukarı para alamam söliim :D

Selin hanım o provakatörlük yapıyor inanmayın ona.

Ama bana cazip tekliflerle de gelmiyor değil. (25bine 6 bulmak gibi :D )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan abi ben de buldum bak şuna bi :D zaten atlamış olamazsın gerçi foto koymamış ama siyah olması bile heyecanlandırıyor insanı :D

http://www.sahibinden.com/mazda_6_59000_km_sport_full_siyahWQQaXQQ9452673WQQpXQQdisplayitem&keyword=mazda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan Bey  hiç kafanızı karıştırmayın lütfen kanmayın öle şeylere burda gelin gibi araçlar dururken  , siz bir aracın ilk sahibi olmaya layık adamsınız  ben size 2. el yakıştıramıyorum ,lütfen sıfır araçlara yoğunlaşalım hep birlikte :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan Bey  hiç kafanızı karıştırmayın lütfen kanmayın öle şeylere burda gelin gibi araçlar dururken  , siz bir aracın ilk sahibi olmaya layık adamsınız  ben size 2. el yakıştıramıyorum ,lütfen sıfır araçlara yoğunlaşalım hep birlikte :D

Gökhan abi sana sıfır yakışır abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selin net adresinizi yenileyin artık. sitede mazda namına bişey yok. yada mazda için yeni bir adresmi oluşturdunuz? http://www.volberk.com/default.aspx

emredersiniz :) :)...

Bunları biz de düşünüyoruz ama nasıl bir site hazırlayacağımız hakkında mazda'dan bilgi bekliyoruz şuan.Herşey biranda olmuyor maalesef çünkü herşey kurumsallaştı.Dolayısıyla kurumsal kimliğe uygun bir site hazırlatmak için mazda'dan onay bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu temenni birazda beklenti ama asla emir değil. sizlerin iyi durumda olması şüphesiz bizleri memnun eder.

hayırlı işler bol satışlar

emredersiniz :) :)...

Bunları biz de düşünüyoruz ama nasıl bir site hazırlayacağımız hakkında mazda'dan bilgi bekliyoruz şuan.Herşey biranda olmuyor maalesef çünkü herşey kurumsallaştı.Dolayısıyla kurumsal kimliğe uygun bir site hazırlatmak için mazda'dan onay bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olacak olacak Emre. Ben bu modeli yükselteceğim geri dönüş yok. Ancak 2009 öncesi olması için sayısal takviyesi lazım. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olacak olacak Emre. Ben bu modeli yükselteceğim geri dönüş yok. Ancak 2009 öncesi olması için sayısal takviyesi lazım. :D

Benim 2009'da alacağım araç belli, jant bakmaya bile başladım abi. Kısmetse aynı zamanlarda yenileriz arabaları :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...