Jump to content

Araçlarımız Geldi - Volberk Otomotiv

Guest selin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda2 yi bizde test etmek istiyoruz ama otomatik vitesi yok dendi. Yani boşa yapılmış bi test olacak bizim açımızdan.Keşke otomatik viteslisi olsaydı...

Keşke ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 254
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

42

• ozden

21

• Gökhan

49

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Peki getirilmemesinin sebebini biliyor musunuz?

Maalesef bilmiyoruz. sanırım uzak doğuda varmış. Bu ileride bize de geleceği anlamına geliyor. Ama henüz avrupada bile yok o yüzden ne kadar ileride gelir artık bilemem...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Defalarca açıkladım bir daha açıklıyim :) Mazda2 Otomatik sadece Rusya pazarı için üretiliyor ve Avrupada henüz satışı yok. Avrupada satışı olduğu anda bize de gelecek. Muhtemelen ilk faceliftte..

Yani bize getirtilmiyor değil. Türkiye artık Avrupa ülkelerinden biri gibi muamele gördüğü için Avrupa'da olan herşeyi zamanla biz de bekleyebiliriz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada mazda 3 ve mazda 2 test araçlarmız da geldi. Mazda 2 nin plakası henüz takılmadığı için dışarıda showroom çevresinde dolaştım şöyle bi ve böyle bişey olamaz kuş gibi araba sanki yerde gitmiyosunuz çok tatlı o kadar yumuşak ki sürüşü ve kalkışta çok seri, direksiyonsa pamuk gibi ...mutlaka test edin... 

Yakın zamanda geliriz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok, korkuyorum artık, Mazda 2 ve otomatik kelimelerinin yan yana geldiği yerlerden kaçıyorum. Burak elinde kılıçla dalıyor Allah ne verdiyse. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok, korkuyorum artık, Mazda 2 ve otomatik kelimelerinin yan yana geldiği yerlerden kaçıyorum. Burak elinde kılıçla dalıyor Allah ne verdiyse. :D

Artık O'na da fenalık geldi napsın haklı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada Selin hanım, hiç bir bayii arkadaş değinmemiş,

Mesela ben sizden araba almaya gelsem(İnşallah) Tabii param yetişmeyecek. Bankalardan kredi konusunda nasıl bir yardım alabilirim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam işte, alacam bi dene HB pardon SW 3, don atlet satacağım. İyi para varmış o işte memura ek olur, birde kendini öder işte. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada Selin hanım, hiç bir bayii arkadaş değinmemiş,

Mesela ben sizden araba almaya gelsem(İnşallah) Tabii param yetişmeyecek. Bankalardan kredi konusunda nasıl bir yardım alabilirim?

Şöyle oluyor :) : kredinizi sizin adınıza biz çıkartıyoruz o işlemlerle biz ilgileniyoruz.Herhangi bir banka olabilir her yere yetişiriz no problem yeterki araba satalım :). En fazla kredi anahtar teslim oto bedelinin %80 ine çıkar.-tabi bu sizin kredibilitenize bağlı- %20 sini peşin ödeme kaydı var.Şuan kredi faiz oranı 1.68% civarında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araçlarda en fazla %10 indirim yapılabildiği doğru mudur?

vergiler hariç oto bedeli üzerinden en fazla %5 indirim yapılabilir. Kampanyalar da bu şekilde oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...