Jump to content

Mazda 6 - 2009 US-spec

unalhus
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 40
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• Gökhan

4

• emredeler

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Kasa olarak Türkiye'dekinden pek farklı değil ama dış aksesuar seçeneği burada olmadığı için bizdeki araçlar sade kalıyor. Millet e-bay'dan 2 parça aksesuar getirecem diye kırk takla atıyor. Kimse de 70milyar vererek aldığı arabaya fibercide eklentiler yaptırmak istemediğinden bu araçları ancak fotoğraflarda görebiliyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cok boş adamlar bu amerikalılar.. bakıyorsunuz pick-up lar falan jipler her yer v8 dolu, 5-6 litre hepsi ama daha birbirini sollayanını ya da hızlı gidenini dogru düzgün görmedim.. motorun hakkını verme olayı yok kesinlikle.. hepsi acıyo pencereyi, müzik son ses, düsük süratte piyasa yapıyor baska bisey yok.. yani o litrelerce motoru performansı gözeterek almıyor, kimsenin dogru düzgün bastıgını ya da tek seritli bi yolda birbirini solladıgını görmedim dedigim gibi..

araba fiyatları düsük nasıl olsa herkesin altında v8 var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu anlattıklarına göre irfan amerikanya gidiyorum  zaten amerikaya  giden bir arkadaşım vardı o bile gider gitmez 350z altıma çekicem dedi gitti 1 ve 2 ay içinde arabayı alıcak  :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

amerikada bizdeki gibi yollar herkesni babasının yolu olmadığı ve trafik kurallarına daha çok uyulduğu için insanların yavaş kullanmasına şaşmamalı. bir de diyeceğim şu ki iyi bu v6dır 8 dir tr ye gelmiyor yoksa arabayı alırken bir de benzinci açmak zorunda kalır insan yada gider lpg taktırırız canım araçlara

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cok boş adamlar bu amerikalılar.. bakıyorsunuz pick-up lar falan jipler her yer v8 dolu, 5-6 litre hepsi ama daha birbirini sollayanını ya da hızlı gidenini dogru düzgün görmedim.. motorun hakkını verme olayı yok kesinlikle.. hepsi acıyo pencereyi, müzik son ses, düsük süratte piyasa yapıyor baska bisey yok.. yani o litrelerce motoru performansı gözeterek almıyor, kimsenin dogru düzgün bastıgını ya da tek seritli bi yolda birbirini solladıgını görmedim dedigim gibi..

araba fiyatları düsük nasıl olsa herkesin altında v8 var..

oradaki kuralların nasıl sıkı uygulandığını biliyorsun dimi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amerika diyip gecioz ama bi ton eyalet var, her eyalet farklı bi ülke.. insanları farklı, yasam stilleri farklı herseyi farklı,, basanı var basmayanı var.. otobanda basan tabiki vardır ama tektük..  onlarda bizimkiler iste :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...