Jump to content

Yeni Kasa Mazda3 Casus Görüntüleri

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• Mücahit

11

• ozanm3

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest mechanicker

O nasıl oluyor anlamadım valla  :)

karoser aynı yani mazdanın '98 den bu yana kullandığı 3H kasa yapısına sahip ama eski 3ler gibi makyajlanmış bir 3ke karşılaşmanız söz konusu değil tamamen yeni bir araç ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladın şimdi sağol,bekleyelim bakalım ben mazdadan yine sıra dışı bir kasa bekliyorum, kendimi hazırlamaya başlıyorum İnşallah hayal kırıklığı yaşamam  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladın şimdi sağol,bekleyelim bakalım ben mazdadan yine sıra dışı bir kasa bekliyorum, kendimi hazırlamaya başlıyorum İnşallah hayal kırıklığı yaşamam  :)

abı valla dızel olsunda bana sımdıkı kasayı bıle verseler razıyım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Toros Bey söyledi. Sızan resimlerden birisi Mazda3'e aitmiş ama tam olarak hangisi söylemedi. Avrupada güvenlik testleri yapan şirketten sızmış. Şimdi davalıklarmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öyle deme şimdikilerden oldukça zeki araçtır ;):D

valla turbo dızel son zamanlarda cok ıstıyrm 1 yıl once olsa kımse aldıramazdı bana dızel kamyon gıbı bagırıyo sevmıyodum ama gerek gucu olsun gerekse ekonomısı dızel aldırmaya zorluyo bızı aslında mazdanın dızelı olsa kesın alırdım sımdıye ama olmayınca ıste focus dızel fln almak ısıme glemedı kuzumdan ayrılmak zor geldı yanı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Toros Bey söyledi. Sızan resimlerden birisi Mazda3'e aitmiş ama tam olarak hangisi söylemedi. Avrupada güvenlik testleri yapan şirketten sızmış. Şimdi davalıklarmış.

aa neden yanı resım sızmıs ıı kı bızde gormus olduk bı kac kısı gorse nolur kı bunlar cok ılgınc yanı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Göstermek istemediğinden değil hangi resimi kasdettiğimizden emin olmadığı için birşey diyemedi. Yanımızda laptop felan olsa muhtemelen gösterirdi ama o zaman da biz söylemezdik :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...