Jump to content

Yeni Kasa Mazda3 Casus Görüntüleri

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• Mücahit

11

• ozanm3

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bütün arabalar HB olarak çizilip sonra kıçına çakma bir bagaj eklenince sedan oluyor, bunu anlıyamadınız mı daha :egy:

abi hak veriyorum ama sedancılara, bu gercegi kabullenmek hakkatende agır bisey ya :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Utku süper yakalamışsın.. Bence gerçekten güzel.. Eskisini hiç aratmayacak gibi. RX8 havası alması da bence hiç kötü olmamış . Kesinlikle ön plana çıkar rakiplerinin arasında. Hatırlarsanız gösterge paneli de 3 parça ve bu sefer açılı yapılmıştı o da çok sportif görünüyordu. ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk çizim MPS filan olsa gerek. Sis farının yerine dikkat ederseniz aynı değil fotolar. Ayrıca alttaki fotoğrafta tamponun alt kısmı çizim olan kadar sert değil. Tabi iki foto aynı olamaz ama sis farlarındaki fark oldukça büyük.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedan'ı da oldukça güzel görünüyor ama sanırım bu US versiyonu. Avrupa versiyonu bundan biraz farklı olacaktır. En azından çift egzoz olmasını beklemiyorum.

9080908.007.1L.jpg

9080908.007.Mini5L.jpg

Aşağıdaki linkte birkaç resim daha bulabilirsiniz. Utku nun verdiği resimin devamı sanırım bunlar

http://www.worldcarfans.com/9080908.007/all-new-2010-mazda3-spied-by-tourist

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedan'ı da oldukça güzel görünüyor ama sanırım bu US versiyonu. Avrupa versiyonu bundan biraz farklı olacaktır. En azından çift egzoz olmasını beklemiyorum.

9080908.007.1L.jpg

9080908.007.Mini5L.jpg

Aşağıdaki linkte birkaç resim daha bulabilirsiniz. Utku nun verdiği resimin devamı sanırım bunlar

http://www.worldcarfans.com/9080908.007/all-new-2010-mazda3-spied-by-tourist

abı belkıde turbiş dizellerı cıft eksoz olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...