Jump to content

Mepaz - Antalya - Tanıtım kokteyli

ozden
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

resimler içinse haklısın ama maşallah diyelim çok yoğunluk var ama aklımda ...sarma içinse kazan hazır da şimdi yapsak bozulur diye düşündüm  ;D

Resimler için... :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 55
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• ozden

9

• halil_i

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

satışlar nasıl bu arada ya lansman yapılalı 40 gün oldu araçların showroom lara çıkalı 30 güne yaklaştı. hangi modelden kaçar tane satıldı acaba, stok durumu nasıl?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

satışlar nasıl bu arada ya lansman yapılalı 40 gün oldu araçların showroom lara çıkalı 30 güne yaklaştı. hangi modelden kaçar tane satıldı acaba, stok durumu nasıl?

sakin sakin...  ;D bizim kokteylden beri 1,5 hafta geçti.ilgi de satışlar da güzel.stok olarak 3 ve 6 üzerinde yoğunlaşıldı.bence herşey çok olumlu devam ediyor.ağustos daha iyi olur bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 2 nin arkasında masada oturan halilibo ya benziyo :D

abi benim heryerde şubem var :D

Özden hanım resimler için teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özden kokteyl'e katılamadık ama inşallah ziyaretine geleceğiz bu yaz :)

Burak Abi bi sonraki kokteyle de gideriz niye öyle diyosun, kokteyl olayı kafamda hiç böyle canlanmamıştı, hatta gitseydik kokteyle bi sana bi bana bi de konuya komşuya çatır çatır mazda 6 alırdık herhalde bu "lansmanla"

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30'unda da çeşme'de izmirdeki bayi yapıyo lansman.. ona git işte.. çeşmeye gitmek için bahanen olur :)

Olur valla bi sonraki F1 i bekleyene kadar şehir şehir lansman dolaşırım artık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...