Jump to content

Bir depoyla kaç km gidiyorsunuz?

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yaşasın lepege diyorsun :D

Valla ne yalan söyliim ilk aldığımda çok yakıyo filan diyodum ama zamanla alıştım psikolojikmiş demekki 110-120 geçmezsem sonuçlar bunlar şehirdışı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim fiesta şehir içi 600-650 şehir dışı 500km yapıyor :D buarada mazda3 550yi göremeyebilir bir depoyla. durum vahim :D

benım kuzenımde va fıesta sehır dısı 750 falan yapıyo sehır ıcı 600 cıvarı sen basıyosun abı bence bıraz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ankara ya aynı gün içinde gidip gelmek zorunda kaldım. gidiştede dönüştede otobana girdim tam gaz, köprüye geldiğimde çektim gazdan ayağımı biraz :D 490 kmde falan bitti aynılmıyorsam. :)

dızel demı fıesta yanlıs olmasın bana bıraz cok yakıyomus gıbı geldı ama su kesın focuslar fıestadan daha az yakıyo vala

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1,4 68 hp pug dan alınma bir dizel motora sahip :D çok yakmıyor aslında...ama dip gaz yapınca nasıl yaktığını göstermek istedim. aynı şekilde başka bir tecrübemde reno kango ile mevcut. turbo dizeller basarsan cok  yakıyor

Doblo.lar için de aynı şey geçerli basarsan yakıyo :D e o zaman basmazsan az yakıyo diyebiliriz dizeller için :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1,4 68 hp pug dan alınma bir dizel motora sahip :D çok yakmıyor aslında...ama dip gaz yapınca nasıl yaktığını göstermek istedim. aynı şekilde başka bir tecrübemde reno kango ile mevcut. turbo dizeller basarsan cok  yakıyor

abı fıestada kı de turbo mu ya arab gıtmıyo yanı ztn hıc bı arabayla kapısamıyodum ben onunla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiesta uzunda clio 3 dizeli, kangoyu geçebiliyor. 68 hp 1,4. clio ise 1,5 65 hp. bunu geceleyin yaklaşık 1 saatlik bir yarışma sonucunda anladık otobanda... arabayı kıyaslarken rakıplerine bakarak kıyaslamalı. bence rakiplerinden aşağı kalır bir yanı yok ama aşırı gürültülü...

gercı sende haklısın rakıplerıne gore fena olmayabılır ben dızel focusla kapısmaya kalkmıstım ztn :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

550 bilemedin çok sıkarsan 600 ü geçmez  :D üst üste 5 depoyla denenmiştir  :)

abı benım kuuzuyla ben tamı tamına 650 km yaptık 1 depoyla ama hep otobandaydım ve hep 100 le gıttım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğrudur ama hepte 100 le çekilmiyor yollar,650 nin 150 sini 140-150 gitseydin 550 ye düşerdi  :)

kesınlıkle katılıyrm ben zaten bunu sadece deneme amaclı yaptım yanı hep 100 le gıttım taa ankaraya kadar gıttım donerken bolu da mı ne aldım benzını yanı tam 651 km yı gosterıyodu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Osmanlı1299

99 323 ile 720+ gittim 5-6 ay oldu tam hatırlamıyorum ama 720 yi geçmiştim. 6 ayda bir depo fullüyoruz memur maaşı ile.  :) Gerçi artık 26 litrelik LPG depom var  ne kadar diyor pompacı, fulle diyorum hehehehhe ara sırada 20 ytl lik benzin  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

99 323 ile 720+ gittim 5-6 ay oldu tam hatırlamıyorum ama 720 yi geçmiştim. 6 ayda bir depo fullüyoruz memur maaşı ile.  :) Gerçi artık 26 litrelik LPG depom var  ne kadar diyor pompacı, fulle diyorum hehehehhe ara sırada 20 ytl lik benzin  ;D

abı valla benzın evlat acısı gıbı koyuyuo ya ınsana babam fulluye kuzuyu ben bıtırıyırm bazen ayıp olmasın dıye 20 lıralık ta ben atıyrm hemen bıtıyo bı yere gıt gel hop ışık yandı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Osmanlı1299

abı valla benzın evlat acısı gıbı koyuyuo ya ınsana babam fulluye kuzuyu ben bıtırıyırm bazen ayıp olmasın dıye 20 lıralık ta ben atıyrm hemen bıtıyo bı yere gıt gel hop ışık yandı :D

O zaman Lütfen Peşimden Gel heheheheh. LPG masrafımı azaltmadı ama sadece km sayacı çok daha hızlı ilerledi bu da bi gerçek :eek:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...