Jump to content

Bir depoyla kaç km gidiyorsunuz?

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bir depoyla 780km gittim bunun %75'i şehirler arası, işin sırrı 100km yi geçmedim şehir içinde yapacak bişey yok evden işe işten eve kısa mesafe su gibi yakıyor. Tabi mazda6'nın 64lt deposunuda hesaba katmak lazım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben aracı teslim aldığımdan buyana 500 ytl yakıt aldım ve bununla 2000 km gittim. araç yeni olduğu için biraz fazla yakıyor bide sakin kullanmıyorum pek. 4. viteste gitmeyi seviyorum. yol bilgisayarında da 8.6 ortalama görülüyor. bu 2000 in 500 km si uzun yol gerisi izmir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ersyncar

çok gidiyomuşsun bilader :D :D takın LPG yi rahat edin :D

kanka bizim pederin 1,3 dizel fiat sianaya tüp taktırsak kaç yakar?? sen bilirsin :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kanka bizim pederin 1,3 dizel fiat sianaya tüp taktırsak kaç yakar?? sen bilirsin :D

siAnayı bilmiom yeni mi çıktı ama istersen siEnayı sölim kanka :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

323 un depousunu fulledım 52 km yol yaptım s.içinde 9,90 liralık benzin aldı simdi kaç km gidecek bir depoyla bakıcam ama gaza fazla basmadan :)eee herzaman fullenmiyo keyfini cıkartmak lazım dimi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benım arabanın ortalama 10 un altına ınmıyo kafayı yıyecem :kafa: sakın de kullanıyorum aslında,arasıra b.evler trafıgıne takılıyorum dur kalk filan.ev-ısyerı arası da 6 km. cok fazla degıl.umarım araba yenı dıyedır.yoksa ben de lpglıler kervanına katılıcam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

benım arabanın ortalama 10 un altına ınmıyo kafayı yıyecem :kafa: sakın de kullanıyorum aslında,arasıra b.evler trafıgıne takılıyorum dur kalk filan.ev-ısyerı arası da 6 km. cok fazla degıl.umarım araba yenı dıyedır.yoksa ben de lpglıler kervanına katılıcam :)

en fazla 9.5 olur daha bişi bekleme :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

bende mazda 2 mi fulledim ilk aldigimda 350 si sehir disi gerisi sehir ici toplam 780 gitti daha motor cok yeni olmasina ragnmen cok memnunum ben eski kasa yaris kullaniyodum onun ustune yok derdim benzinlide ama m2 gecicek gibi gorunuyo:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

en son depoyu fullemeden once araca borpower koymustum.onun etkısı varmıdır bılmıyorum ama yakıt tuketımı 10,3 lerden 8,2 lere geldı.bır depoyla 620 km yol yaptım.ama sunu da ıtıraf edeyım fazla s.ıcı trafıgıne takılmadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

42lt depoyla 1.3 motor mazda2 ile 750 km max.

bende mazda 2 mi fulledim ilk aldigimda 350 si sehir disi gerisi sehir ici toplam 780 gitti daha motor cok yeni olmasina ragnmen cok memnunum ben eski kasa yaris kullaniyodum onun ustune yok derdim benzinlide ama m2 gecicek gibi gorunuyo:)

Benimkinde sorun mu var? 4. depoda kasa kasa anca 5.6 ya indirebildim ama tin tin geziyorum. İlk aldığımda genelde 700-720 civarı menzil gösteriyor ama 550 km kullandıktan sonra 80 falan menzil gösterirken yakıt alıyorum.

Bir gün inat edip köküne kadar gideceğim..

yolum sabah akşam FSM köprülü 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...