Jump to content

Bir depoyla kaç km gidiyorsunuz?

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sen fulleme zaten, bitirene kadar benzin özelliğini kaybeder :D

İşte buna muhahahaaa derim. :D :D

Ama yakında dizel bir araba alırsam. Artık leyleği yere kondurmayacağım,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

İyiymiş . 200 cc ve manuel-otomatik farkı sanırım.. Bakalım şehirdışında ne olacak durum..

ayrıca benimkinin depo 40 lık. 31-32 litreden sonrasını almıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim yavru ceylanın deposu simit depo tamamen boşken 42 litre kadar alıyor ve 455 km yol yaptım. 1.8 motor. atiker benimkide . bu deponun fazla ve ya az alması birazda gaz basan pompanın basıncı ile ilgili

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sayın M.E.G.  uzun yolda ve şehir içinde kaç km yapıyosunuz bi depoyla. aracınız nedir?

uzun yolda 90km/h i geçmezseniz ve gaza nazik davranırsanız 440 km yol yaptım 54 tl gaz aldı.

Fakat genel kullanımım 130-140 km hızla 250-300 km arasında yol yapıyorum.

Şehir içide 250 km civarında depoyu dolduruyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

benim ki de 40 lt lik depo tamamen boşken 34 litrede pompa otomatik atıyor, zorlasak 35-36 civarı alır ama hiç gerenk yok :D

sıfır depoya ilk dolum yaptığımda gördü bu kadar litreyi. ondan sonraki hiçbir dolumda 33 litreyi geçmedi ki bunda da hava oldukça soğuk ve geceydi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende uzun yolda 90 ı geömezsem ve devir olarak ta 2500-2600 arasını hiç geçmediğim zaman vites değiştirme aralıkları dahil 455 km yol yapmıştım şehir içindede sizle aynı km yapıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sıfır depoya ilk dolum yaptığımda gördü bu kadar litreyi. ondan sonraki hiçbir dolumda 33 litreyi geçmedi ki bunda da hava oldukça soğuk ve geceydi :)

Sayın Mustafa abi :)

Eğer işim olmazsa tamamen boşaltıp öle dolduruyorum.Gaz az kaldığında yüksek devirlerde hemen benzine geçiyo bende tekrar tüpe alıyorum 4 e atıp 1000-1500 devir arasında sürüp iyice boşaltıyom depoyu 34 litre öle alıo :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uzun yolda 90km/h i geçmezseniz ve gaza nazik davranırsanız 440 km yol yaptım 54 tl gaz aldı.

Fakat genel kullanımım 130-140 km hızla 250-300 km arasında yol yapıyorum.

Şehir içide 250 km civarında depoyu dolduruyorum.

Demekki benim durum da benzer olacak  ama 1.6 ile 2.0 hiç fark etmiyor gibi görünüyor bu durumda .. Aynı lt gaz ile aynı km yapıyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Demekki benim durum da benzer olacak  ama 1.6 ile 2.0 hiç fark etmiyor gibi görünüyor bu durumda .. Aynı lt gaz ile aynı km yapıyoruz.

Evet abi hemen hemen aynı çok yüksek devir ve hızları görmedikçe 10 litre civarı yakıo 2.0 ve 1.6 lar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...