Jump to content

Bir depoyla kaç km gidiyorsunuz?

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

peki sizin araçlar sabahları çalıştırdıktan ne kadar süre sonra gaza geçiyor.

Süresi hava sıcaklığına bağlı olarak değişio.Eğer hava çok soğuksa motorun ısınma süresi arttığı için gaza da geç geçiyor.Zamanını hiç ölçmedim fakat 22 derece sıcaklığa ulaştığında gaza geçtiğini söylemişlerdi serviste.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki sizin araçlar sabahları çalıştırdıktan ne kadar süre sonra gaza geçiyor.

Bu birazda servisin yaptığı ayara bağlı. Ben mesela biraz yüksek tutturdum ayarı.

Genelde 35 derece civarında yapıyorlar ayarı ama benimki sanırım 40-45.

Şu sıralar 500 m içinde geçiyor gaza ama kışın 2 kmye kadar uzayabiliyordu.

Bu bahsettiğim radyatör suyunun sıcaklığı. Regülatörün içinden geçtiği için onun ısınması bekleniyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aldığın gazın miktarı deponun markasına göre değil üzerindeki şamandıranın markasına göre değişiyor. Şamandıranın markası da Romano

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende 323 familia var 1.8  2  ay önce atiker marka sıralı sistem koyduk. simit depo taktırdım. taktırmadan önce kafamda çok soru işaretleri vardı. çünkü hep olumsuz duyumlar almıştım. mesela daha önce bir familia ya takılmış ama 2000-2500 devir arası kesiklik yaptığını duymuştum. ve bu sorunu çözen bi arkadaş vardı ben gittim ona taktırdım sorunun lpg kitinin yanlış bağnamasından dolayı olduğunu söyledi.    ben kullanııyorum ve çok memnununm  15 gün önce ankarada fulledim depoyu 43 litre gaz aldı istanbul ümraniyeye kadar 90-120 arası girdim.  150-160 civarında yaktı. şöle bişeyden de bahsetmek istiyorum araç performans konusunda hiç etkilenmedi ki ben bu konuda çok hassasım. benzinli ile nasıl gidiyorsa gazdada aynı şekilde. 200 e çok rahat çıkabiliyorum

bizim montaj servisimiz var ve stndar olarak 30 derece ayarlarız. ama ben yazın kendi arabamı 25 e düşürüyorum

Alıntı yaptığım ilk mesajı yazdığınızda servis yoktu sanırım. Yeni açtıysanız hayırlı olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

O kadar parayı nelere verdiğini bilesin diye söylüyorum :)

O kadar para, ne kadar para? :D

Yani verdiği paranın ne kadarlık kısmı şamandıraya gitti? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

O kadar parayı kaliteye , performansa ve servise verdim :D Paranın nereye gittiğini biliyorum yani :)

yakın zamanda seninle işim olmasa sana yalakalık yapma derdim ama diyemiyorum ;D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Parça parça hesaplama pahalıya gelir :D Paket alınca daha ucuz :D

Bu saatten sonra Emre'ye göbekten bağlıyız :D Kim yapacak ayarları ? :D

İrfan yapacak :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tanışamadığımız için elimiz mahkum sana :D Bir tanıştırmadın gitti :D

ben bile tanıyorum :D arabam lpgli bile değil üstelik :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş