Jump to content

Bir depoyla kaç km gidiyorsunuz?

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar gözünüzü seveyim eğer aracınıza taktırdığınız LPG kitinden memnunsanız bana da taktırdığınız yeri ve markayı bildirin.Bu işlerde montaj ve ustalık önemliymiş.Doğru düzgün bir yer arıyorum bu işi hakkıyla yapacak.

LPG Dönüşümünden Memnun olan arkadaşlar dikkatine

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19.08.2008 at 11:32, architect :

Arkadaşlar gözünüzü seveyim eğer aracınıza taktırdığınız LPG kitinden memnunsanız bana da taktırdığınız yeri ve markayı bildirin.Bu işlerde montaj ve ustalık önemliymiş.Doğru düzgün bir yer arıyorum bu işi hakkıyla yapacak.

LPG Dönüşümünden Memnun olan arkadaşlar dikkatine

bişey diyeyim mi?

sakınılan göze çöp batarmış.

o kadar çok muhabbeti olduğu halde halen karar veremediysen bence hiç taktırma. içimden bir ses, sen LPG taktırırsan sonrasında çok başın ağrıyacak diyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker
  19.08.2008 at 11:04, emredeler :

3500 devirde daha mı çok yakıyor yani?

verdiğim değerler birebir değil.sadece kullanımda belli oluyor kabataslak verilmiş değerler:) bunun amacıda eğer sürücü ekonimi yaparak aracı hızlı kullanmak isterse diye:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19.08.2008 at 20:14, mechanicker :

ben 94 mazda626hb ile Gaziantep-İstanbul arası bir depo benzinle 960 küsür yapmıştım:) ama 3000 devir altı ortalama 85-90 kms hızla:)

Sabır işi. Adana - Tekir arasında tasarruf imkansız ama. Çık çık bitmiyor o rampalar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19.08.2008 at 20:27, mechanicker :

sakaryayı geçtim yalovayı geçtim kocaeline girerken bir istasyonda durdum kontağı kapattım:)gösterge yalovadan beri çeyreğin altında geldim:)

siz buu illeri karıştırdınız heralde sanırım :) sakaryayı ve yalovayı geçtikten sonra kocaeline  nasıl geliyorsunuz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19.08.2008 at 23:05, Helin :

siz buu illeri karıştırdınız heralde sanırım :) sakaryayı ve yalovayı geçtikten sonra kocaeline  nasıl geliyorsunuz :)

Kafa iyidir heralde :) ondan karıştırmasın arkadaş ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19.08.2008 at 20:17, Burak :

Sabır işi. Adana - Tekir arasında tasarruf imkansız ama. Çık çık bitmiyor o rampalar.

Tekir dediğin Tekir Yaylası.nın orasını mı diyon sen yoksa adminim patronum eğer oralarsa güzel yerler yahu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

son yaptığım iki denemeyi açıklayayım :D

dip gaz yaptığım yolculukta 14.8 ortalama yakalayarak (14.8x3.32=491.36 ykr ) yakmış bulunuyorum :D

Diğer denememde ışık yandığı anda 50 ytl lik benzin aldım ve 245 km sonunda ışık tekrar yandı yanii 204 ykr yaktı :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende Mazda 121 le 30lt benzınle 550 km yaptım. Depo zaten 35 lıtre :) Amasra Ankara arası sakin kullanımda sabit 90 Amasra yakınlarında dar yollarda 50-60 cıvarı gıttım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker
  19.08.2008 at 23:05, Helin :

sakaryayı geçtikten sonra kocaeline demek istemiştim :D saat geç olunca şaşmalar oluyor tabi yaşlılık işte :D yalova yok ortada yalovayı unutun :D  kafa ayıktı canım ozamanlar alkol almıyordum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

vallahi sayın abilerim ben bu işi anlamadım bende clio sembol dizel vardı tükiyedeki en az yakan araçlardan biri şehir içi 800 km ışık göz kırpıyo depo 50 lt. sizler şehir içi 650-550 km yazmışsınız bana pek makul gelmedi yazılanlar .aracın deposunda kalan yakıtlada gitsem bukadar yol yapar mantığı yanlış bence kaç lt. yakıyo 100km de daha mantıklı olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...