Jump to content

Mazda 929 Royal Classic Yedek Parça Arıyorum

kaanyildiz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

91 model 929 satın aldım.ancak direksiyonun alt bölümü (muhafaza kısmı) kırık ve aracımın klima butonunun hemen üzerinde bulunan panelde de catlaklar mevcut.. elınde yedek parca olan arkadaşlar ile görüsebiliriz..

mazda 929 royal classic yedek parça arıyorum yardımcı olacak arkadaşlar ile irtibat kurmak istiyorum

05058114414

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun!O kırılan parçalar(kalorifer çıkışlarının köşeleri,direksiyon üst ve alt bakalitleri,orta göğüslik çerçevesi,ön cam havalandırma çıkışları) o arabaların hastalığıdır bu yüzden çıkma olarak bulmanız çok zor.Çıkma bulsanız bile oda kırık olacaktır.Maun olarak üstünü kaplatabiliirsiniz benim tavsiyem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 yıl sonra ...

Merhaba, 2008 yılında yazmışsınız 929 Royal Classic ile ilgili.. 10 yıl olmuş, geçmiş ama konu hala duruyor, sizden de güncel bir yanıt gelmemiş.. Ben de, başka bir araçta kullanılan ayni motorla ilgilendiğimden yazayım dedim.. 1998 MPV 3,0 V-6 motorlu var bende. Bunun motoru da % 95 929 Royal Classic ile aynı, çok küçük birkaç şey dışında.. 3 yıldır ara ara uğraşıyorum. Parçalırının hemen hepsini (ve en önemlilerini) Japonya'dan getirttim.. Bende kesinleşmiş bir deneyimi aktarayım.. Çıkmacılara güvenmeyin.. Onlardan elde edebileceğiniz parçaların bi güvencesi yoktur, arkasında durmazlar, istedikleri para da servisin istediğine yakın, bazen daha fazla bile olabiliyor.. Tek kesin fark, servisten 45 gün civarında beklemek zorundasınız.. Ama buna karşılık SIFIR ve GÜVENCESİ OLAN bir parça alıyorsunuz.. Şayet arabanızın sorunlarını çözemediyseniz, ben size fikirler verebilirim.. Bu arada, benim MPV ile ilgili yazdıklarım Forum'dan yok olmuş.. Acaba Yönetim tarafından mı silindi?? 1991 model 929'un yaklaşık 10 yıl önce yapılmış yazışmaları duruyor da, benim 1-2 yıl önce yapılmış yazışmalar niye yok anlayamadım. Yoksa ben mi bulamıyorum, yardım isterim.. Şayet Yönetim tarafından silindiyse çok yanlıştır.. Mazda araçları ile ilgil--isterse 5 tane olsun-- elde edilen deneyimler, Mazda Klüp için önemlidir.. Topluluk için önemlidir.. 2. el ve 10--15 yıl ve daha eski araçlarla ilgili deneyimler, bu araçlardaki parçalar vb bilgiler Marka Kalite-/imaj derinliği bakımından çok önemlidir.. Markaların 10 yıl ve üzerindeki araçları da satılacak ki, başkaları da sıfırlarını alsın.. Herkese selamlar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

38 dakika önce, alifahrialtuneli :

Mazda araçları ile ilgil--isterse 5 tane olsun-- elde edilen deneyimler, Mazda Klüp için önemlidir.. Topluluk için önemlidir.. 2. el ve 10--15 yıl ve daha eski araçlarla ilgili deneyimler, bu araçlardaki parçalar vb bilgiler Marka Kalite-/imaj derinliği bakımından çok önemlidir.

sıfır araba bilgileri heryerde bulunur ancak bu tip önceki modele ait bilgiler asla , katılıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...