Jump to content

Bu Yollara dikkat !

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 103
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• Murat b

9

• ozanm3

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

tartışılmaz bile tabi ki de.çapa göre hız muhabbeti var ya,ben ondan dolayı 15ten yukarı ve 195ten yukarıyı pek tasvip etmiyorum,şekil için hızdan taviz veremem :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çocuk kötü bir şey dememiş. "abi yavaş" demiş.

ben onun yazdığını "hızlı gitme" olarak anladım.

sen ise "ufak at da civcivler de yesin" olarak anlamışsın.

ikimizden biri yanlış anlamış ama hangimiz ;)

abi aynen dedıgın gıbı anladım o lafı arkadan bı arakdas ta hak falan verınce yok rap kaptın mı benden falan dıyınce ne ıcın dedı onu da anlamadım ya bende bu sekılde anladım ayrıca tekrar bı sey sromak ıstıyrm bu 1 sayfa dolusu konustugunuz seylerın benımle bı ılgısı var mı hanı 265 240 kadran gıbı bı seyler 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Dün Bandırmadan İstanbul'a kadar kara yolundan geldim.

1.Bursaya 3-5 km kala yol tek şerit oluyor.Öncesi trafik felç.

2.Yalavodan -Bursaya giderken Yalova çıkışı tırmanma bölgesi felç

3.Tatilciler döndüğü için Yalovadaki feribot kuyruğu.Yol yine felç

4.Yok kuyurkta beklemeyim ,

İzmit üstünden gideyim derseniz(Ben öyle yaptım),Karamürsel sonrası yol felç.

Bu arada yollarda bir okadar bilmem ne çocuklarıyla(uyanık sürücüler) uğraşmak cabası.Adamın yüzüne küfrediyorum,o hala 2 araba öne geçince kar sayıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cumartesi bizim de çok zamanımızı yedi bu bahsettiğin yerler ama Allah'tan Karamürsel'den sonrası aklımda idi son toplantı notlarından, vapura bindim..

Karamürsel yolundan gitmek daha mantıklı(Dün için konuşuyorum)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün akşam Tekirdağ dan dönerken annemlere silivriye uğradık (motosikletli kankamla :D ) akşam yemeğimizi yedik, sonra saat 19:30gibi istanbula doğru yola çıktık, yolun her kısmında trafik felçti normalde 30dk lık yolu 1 saatte geldik, ama geldik :D acıdım o demir kafeslerinin içindeki garibanlara puhuhahaha ve hatta nıhıhahahaha :D :D :D

Bütün arabalar dururken, geçip gitmek acaip keyifli yau :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün akşam Tekirdağ dan dönerken annemlere silivriye uğradık (motosikletli kankamla :D ) akşam yemeğimizi yedik, sonra saat 19:30gibi istanbula doğru yola çıktık, yolun her kısmında trafik felçti normalde 30dk lık yolu 1 saatte geldik, ama geldik :D acıdım o demir kafeslerinin içindeki garibanlara puhuhahaha ve hatta nıhıhahahaha :D :D :D

Bütün arabalar dururken, geçip gitmek acaip keyifli yau :D

Ben senin gibi motorcuları görünce üstüne kırıyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

aynen bende , arkadan dokundurmak lazımki motor iyice yerleşsin bu gibi arkadaşların mabadına :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen bende , arkadan dokundurmak lazımki motor iyice yerleşsin bu gibi arkadaşların mabadına :D :D :D

İşte demir kafeslerine mahkum, iki çekemeyen arkadaş profili :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada aydınkentten cıktım gecen bızım sıteden baktım yol da trafık felc olmus bızım o hava meydan komutanlıgınını ordan bı yol var orayı ızledım resmen altınovaya cıktı yol ordan sorası ztn bostu bastım yarım saatte geldm ızmıte

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cumartesi bizim de çok zamanımızı yedi bu bahsettiğin yerler ama Allah'tan Karamürsel'den sonrası aklımda idi son toplantı notlarından, vapura bindim..

dün gece ben de arkadaşıma gitmişti yalovaya.. oturduk, sohbet mohbet, ama hiç aklımıza pazar tatil dönüşü trafiği  gelmedi.. aman Allah'ım, topçulara gelmedenki 3km'lik mesafe kilit.. mümkün diil, orayı tam 45 dakikada geçtim.. hem de saat 00.30 civarıydı.. o kadar insan topçular feribot kuyruğundaydı.. topçular kuyruğuna girmek hiç akıl karı değil.. o insanlar muhtemelen sabah varmışlardır istanbula..  topçulardan sonrası zaten açıktı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dün gece ben de arkadaşıma gitmişti yalovaya.. oturduk, sohbet mohbet, ama hiç aklımıza pazar tatil dönüşü trafiği  gelmedi.. aman Allah'ım, topçulara gelmedenki 3km'lik mesafe kilit.. mümkün diil, orayı tam 45 dakikada geçtim.. hem de saat 00.30 civarıydı.. o kadar insan topçular feribot kuyruğundaydı.. topçular kuyruğuna girmek hiç akıl karı değil.. o insanlar muhtemelen sabah varmışlardır istanbula..  topçulardan sonrası zaten açıktı..

bende cıktıgımda saat aksam 6 fılandı trafık  hıc ılerlemıyodu bıle allahtan bızım sıtenın koprusune asfalt dokuyolardı yol kapalıydı adam dedı burdan gıdemessın bızde napalım ne edelım derken  bı tan hundaı sonata saolsun hızır gıbı yetıstı altınovadan cıkardı bızı hıc trafok yoktu..gercı o herıfı sımdı bulsam fena yapardım adı herıf o bozuk yollarda 100 le gıttı bende onu kaybetmemek ıcın basmak zorunda kaldım benım araba da hem kırlendı hemde baya bı yaylar falan nasıbını aldı ama o trafıge gırmektense buna razıydım yanı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...