Jump to content

Bu Yollara dikkat !

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Murat bandırma susurluk balıkesir yolu hiç bittimi,valla benim bildiğim 30 yıldır yol calışması var.. :sopa:

Abi Karabey-Bandırma arasındaki yoldan söz ediyorum.Bandırma-Susurluk yolu cennet kalır yanında.En azından tek şerit olduğunu biliyorsun orda ve ona göre gidiyorsun.Bandırma-Karacabey yolu geceleyin çok sakat.Habire yol bi çift şerit,bi tek şerit oluyor.Bi bakmışmışsın senin yol kesiliyor ,karşı tarafın yoluna vermişler yolu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 103
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• Murat b

9

• ozanm3

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Abi Karabey-Bandırma arasındaki yoldan söz ediyorum.Bandırma-Susurluk yolu cennet kalır yanında.En azından tek şerit olduğunu biliyorsun orda ve ona göre gidiyorsun.Bandırma-Karacabey yolu geceleyin çok sakat.Habire yol bi çift şerit,bi tek şerit oluyor.Bi bakmışmışsın senin yol kesiliyor ,karşı tarafın yoluna vermişler yolu.

daha dün gectim oradan aynı tas aynı hamam :)dikkatli olmak lazım ....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yavas be abı

hayırdır cok mu geldı daha fazlasıda gıder o arac hakkıdır 2.5 v6:Daracı bılmeden pek yorum yapma bence bı bın ya da yasın tutuyosa kullan bi

edit:1 kelime sildim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen hafta izmit - erdek - izmit seferi sırasında sözü edilen yolu kullandım ve gerçekten çok berbat. dönüş sırasında Bursa çıkışında başlayan konvoy önce dağa doğru adım adım tırmanış, sonrasında dağdan aşağı iniş şeklinde 1,5 saatte çıkamadık karmaşadan.

Dürdane rampası, bende yakalandım iğrençti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cümlelere, üsluplara biraz daha dikkat....

pardon ama bu sekılde konusulması sınırlerımı bozdu yalan solıcek halımız yok burda 2.5 araba basar 265 bu kadar basıt mazda 3 le yaptık demekkı yanı ne iş anlayamadım kucuklugune verıyrm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

çocuk kötü bir şey dememiş. "abi yavaş" demiş.

ben onun yazdığını "hızlı gitme" olarak anladım.

sen ise "ufak at da civcivler de yesin" olarak anlamışsın.

ikimizden biri yanlış anlamış ama hangimiz ;)

her iki anlamda da söylenmiş olabilir kimseyi inanmadıgı için azarlamak hakkına sahip değil hiçkimse...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

çocuklar şeker yesin, lunaparka gitsin, salıncakta sallansın. onların birbirleriyle kavga etmelerini sevmiyorum ben. ılımlı olmak lazım, anlayışlı olmak lazım ve bunları daha küçük yaşta öğrenmek lazım. ne işkembeden sallamanın ne de bir başkasını kışkırtmanın anlamsız olduğunu öğrenmek/öğretmek lazım ;):)

tabiki ama tepkisinide dile getirmesini bilmek lazım sen yaşlı başlı gövel ördekle 280 bastım dedin diye bende dogrudur abi diyemem inandırıcı gelmiyorsa :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ama ben zaten fabrika verisi aşağı yukarı belli olan bir arabayla 280 yaptım demem ki. en azından ibreyi dibe dayadım 220 yaptım derim (ki zaten onu yapıyor :D )

e oda dogru son hızı 200 olan araca kadranda240 gösteriyo die %10 da ekleyip 265 yaptırmassın sen :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

evet o da ayrı bir mevzu. terbiyesiz herifler 190 üstüne çıkmayan karbiratörlü 323 e 240 kadran koymuşlar, ibreye takla attıran familiayı 220 de bırakmışlar. porotesto ediyorum bu durumu :D  acaba golflerin 260 yazan kadranları benim arabaya uyar mı? :D

senin ördege porsche kadranı uydursak sanırım daha iyi sonuç alırsın :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sendeki fazlalık 20 nin yarısını bana versene halibom. kadrana baktıkça moralmanımın asabı sinirleniyor :D:geyik:

abi kımıl kımıl bir gösterge alsam üzerindekini sana veririm. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...