Jump to content

Yürüyen aksam

ARESF1
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aracı yeni aldığım için tam olarak alışamadım. İlk sorum aracımın amortisörleri, tablalaları, rot başları v.s. yürüyen aksamı sorunsuz olmasına rağmen araçta lastik sesini çok duyuyorum. Merak ettiğim konu mazdanın özelliğimi bu? Aracın alt kısmına yalıtım yaptırmayı düşünüyorum bu işe yarar mı? İkinci sorum araç uzun yolda 160 ve üzeri süratlerde arkadan çok rüzgar yiyor. Bu da aracın savrulmasını sağlıyor. Aracın arka kısmını yere yaklaştırırsam bu sorunu çözebilirmiyim.

edit: başlık düzeltildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazdalar emsallerine göre sesi biraz daha fazla içeri alıyor, yalıtım yapmanın mutlaka faydası olacaktır, aracın savrulmasını engellemede de iyi bir spoiler oldukça faydalı olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

japon araçların genel özellikleri sesleri içeri çok fazla alması olduğunu biliyorum.

160dan sonra ki rüzgar konusuna gelince ben 215 o savrulma hissini tadmadım.arkadaki spolier orjinal değilse o bile areodinamik yapıyı bozacağından dolayı savrulmayı sağlayabilir...

MUHABBETLE...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

spoiler var fakat kalitesini bilmiyorum. Elinizde aracıma uygun spoiler fotoğrafları var mı

Galeriler kısmına bi bak, bazı arkadaşlar arabalarına spoiler taktırdılar.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

arka amortisörlerini kontrol ettir.

o hızlarda arabanın etkilenmesi normal değil, araca uygun olmayan spoiler de arabanın dengesini bozabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araçta içi plastik bir silindir olan bir parça değişmiş ve yolda gezinen araba normale dönmüştü. Parçanın ismini hatırlamıyorum ama ondan olma ihtimali var mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yolda gezinme gibi bir problemim yok. Sadece 160 ve yukarı hızlarda, aracın dengesini çok fazla etkilemeyecek şekilde arkadar rüzgar yiyor. Ben aracın arkasının biraz yüksek olmasından dolayı diye düşünmüştüm ama arkadaşlar spoilerden olabileceğini söylediler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

arabalarımızın hemen hepsinde spoiler var. görsel olarak güzel görünen spoilerlerin işlevselliği konusunda ise kimsenin doğru düzgün bilgisi yok. yani hava tüneline sokulup o spoilerin araca ne gibi bir etkisi var diye bakabilme gibi bir şansımız yok. o sebeple mümkün olduğunca (varsa) orjinalini takmak veya aynısını yapmak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eğer amortisörlerden bi değişim,ekstra yükseltme olmadığı sürece bu tür bi sorun her 626da olur ve kronikleşir nasıl ki springle 120km hızla giderken aracın ağırlığının 7.5 kg a düşmesi gibi bu da dillerde destanlaşırdı emin ol.daha önce ben hiç duymadım böyle bir problem 626larda?

benim yakından ilgi ve mesleğime girdiği için söylüyorum aerodinamik yapı bozulduysa herhangi bir parçadan dolayı,bu gövdeyi herhangi bir yöne kaldırmak veya bastırmak isteyecektir.

10-15 tonluk uçak ve helikopterleri bu prensiple kaldırıyorlarsa 1 tonluk 626ya havalanma hissi vermesi normal.

eğer orjinalse spoiler yanlış anlamayın lütfen ama ya siz bu hisse kapılıyorsunuz ya da araçta arka veya ön tarafta rüzgar hareketini bozan bir problem var...

MUHABBETLE

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...