Jump to content

Makyajlı BMW 3 Serisi

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

10

• Ali

5

• emredeler

12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

:D :D zaten bi kaç gündür arkadaşın 520siyle geziyom.. böle bi acaip hissediyorum kendimi ya :D acaip bi duygu ya :D

2001 model Lpg'li 5.40 istersen hemen yollayabilirim :D Sadece 33bine hem de :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D :D zaten bi kaç gündür arkadaşın 520siyle geziyom.. böle bi acaip hissediyorum kendimi ya :D acaip bi duygu ya :D

Sıkı durun... :D Helin tekrardan uçuşa geçti :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2001 model Lpg'li 5.40 istersen hemen yollayabilirim :D Sadece 33bine hem de :D :D

Resmi var mı? Bi abim bakınıyordu. Kaç binde? vs..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla ben 2008 model 3300km sine biniyom.. böle acaip bişey, her şey anahtarda kayıtlıymış, memorydisk gibi bi anahtar ya :D

Kontrol kulesi konuşuyor, iniş takımlarını aç. :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla ben 2008 model 3300km sine biniyom.. böle acaip bişey, her şey anahtarda kayıtlıymış, memorydisk gibi bi anahtar ya :D

Artık senin için yapılabilecek birşey kalmamış ne yazık ki :D Bundan sonra başka araba beğenmezsin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D :D en çok da kutu içecek koyma yerini sevdim valla :D ekranı kontrol eden joystick gibi bişey var, çok zevkli onla oynamak.. cd yi,klimayı, far ayarlarını, camların nasıl açılıp kapanacağını, kilitin hangi hızda olacağını falan bile ordan yönetiyosun..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D :D en çok da kutu içecek koyma yerini sevdim valla :D ekranı kontrol eden joystick gibi bişey var, çok zevkli onla oynamak.. cd yi,klimayı, far ayarlarını, camların nasıl açılıp kapanacağını, kilitin hangi hızda olacağını falan bile ordan yönetiyosun..

Kız fazla oynama arabayı bozacan sonra :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana yeni bmw 3 serisi e 46 kasalar kadar güzel gelmiyor sizin için aynı durum geçerlimi bir türlü sevemedim bu kasayı  :)

Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca durumu var bende :) Yoksa gayet güzel benim gözümde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

alırsın ondan da en kısa zamanda inş 3,30ci iyi gider  ;D  :D

Gerçekten iyi gider de şimdilik sadece yanımdan geçer gider, arkasından da iyi gidiyormuş dedirttirir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...