Jump to content

Mazda 323 Cam Motoru Arızası Hakkında

626 GLX HB AT
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

numarasını  1 yada 2 gun ıcınde alayım ayıpsn ıbrahımım sanayıde oldugu ıcın dırek yanına gıdıom numarısını oyuzden hıc almadım :D

o numara bana da lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yapma ya ben 12 TL + 6TL kargo ödemiştim gerçi 3-5 parça alınca o küçük parçaya kargo ödemedik sayılır da, numarası falan var mı harun cum ?

ibrahimim numarayı aldım buyur

sedat ÖZEN : 486 47 42 ÖZKUR MAZDA....  İZMİR

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nedemek ıbrahımım herzaman ;) yardımcı olabılecegım bıse varsa solemen yeter ... yolda gordugunde bı sellektor yapsan yeter:D  gumuldur yolunda grı bı lantıs yaptı cok hosuma gıttıde :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Herkese Selamlar Saygılar

Geçenlerde aracımın sol ön cam ın dişlisi sıyırdı. Camı tam kapatmıyor ve ses yapıyor.

Bu dişliyi değiştiren varmı yada başka bir yöntem bilen  motor kriko ile satılıyor oda 160tl

Başka aracın vs uyan var ise bildirir iseniz sevinirim.

Konu daha önceden açılmıs ise kusura bakmayın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese Selamlar Saygılar

Geçenlerde aracımın sol ön cam ın dişlisi sıyırdı. Camı tam kapatmıyor ve ses yapıyor.

Bu dişliyi değiştiren varmı yada başka bir yöntem bilen  motor kriko ile satılıyor oda 160tl

Başka aracın vs uyan var ise bildirir iseniz sevinirim.

Konu daha önceden açılmıs ise kusura bakmayın.

Giresun da olsan İzzet ustaya giderdik hocam :D Ama ankara da nasıldır bilmiyorum fakat seçenek daha fazla orada yani biraz gezip araştırıp her şeyi ankarada temin edebillirsin aracına çok uygun fiyatlara... He bir de OSTİM diye bir yer varmış ankarada ve tüm parçalar vs bulunabiliyormuş orada çıkma vs... Umarım işin görülür en kısa zamanda hocam... kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese Hayırlı Geceler

Sorunu Çözdüm Sorun motorun dişlisinin sıyırmasından dolayı komple değişmesi gerek Tüm sistemi parçaladım kontrol ettim sorun motorun dişlisi sıyrılmış orta kısımları o yüzden yapıyor.

Malesef Yeni motor lazım :S

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Herkese kolay gelsin mazda 323 sedanım var sürücü camı tam kapanıyor tıkır tıkır ses geliyor 1 cm kadar boşluğu var fitile, makaradamı yoksa camın ayarını yardımcı olursanız çok iyi olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Camda bir ayar yok zaten 2 -3 vidayla krikoya sabitleniyor. Büyük ihtimalle makaradır. Dişleri aşınmış olabilir. O makaraları üreten birileri vardı internetten araştır önüne çıkacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
seferihisarlı mazdacı

Arkadaşlar baya bi uzun zamandır arka camların ikiside çalışmıyordu dörtlü düğmeden basınca tık sesi geliyor ama hareket yoktu bugün elektrikçiye gittim ve yaptırdım .Sorun motorlardaymış motor krikoya bağlı komple söküp dışarıya aldı zaten 3 tane vida tutuyor  sonra krikodan motoru söktü motorun içini açtı içindeki mil dönmüyordu çünkü motorun içi komple paslanmış zımparayla temizledi yağladı  şu an canavar gibi çalışıyor ikiside aynı olmuş ustanın bana tavsiyesi arka camlar pek kullanılmadığından çabuk paslanır ara sıra lazım olmasada çalıştır motor ve mekanizma hareket etsin dedi  bu durumda olanlar varsa haberiniz olsun  ..Motorlar rutübet alıyo herhalde o yüzden arıza oluyor ..Bende motorlar değişirmi diye korkmuştum malum hem bulunmuyor hemde pahalı  ama maşallah hala üzerlerindeki orjinal motorlar tıkır tıkır çalışıyo...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhabalar herkeze iyi forumlar arkadaşlar benim bir sorunum var arabam mazda  323 practica 1998 model sag cam dügmeye basıca can inmiyor  yada kalkmıyor ama ben kapıyı söküp içten baktım cam motoruna dügmeye bastıgımda elektrik geliyor ama cam çalışmıyor  sizce sorun ne olabilir bana göre şase almıyor gibi ama bu arabada kablolarda şase kablosu yok ben tek kabloyu söküp harici şase verirsem çalışıyor sizce ne yapmam gerekir  adam gibi bir usta yok buralarda yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, mert_su :

Merhabalar herkeze iyi forumlar arkadaşlar benim bir sorunum var arabam mazda  323 practica 1998 model sag cam dügmeye basıca can inmiyor  yada kalkmıyor ama ben kapıyı söküp içten baktım cam motoruna dügmeye bastıgımda elektrik geliyor ama cam çalışmıyor  sizce sorun ne olabilir bana göre şase almıyor gibi ama bu arabada kablolarda şase kablosu yok ben tek kabloyu söküp harici şase verirsem çalışıyor sizce ne yapmam gerekir  adam gibi bir usta yok buralarda yardımcı olursanız sevinirim.

Forumdaki mevcut konu başlığının altında birleştirilmiştir. İlk sayfalara bir göz atabilirsiniz.

Aynı zamanda şu konuda da bir takım yanıtlar var.

Sizin gibi şikayeti olup cam motorunu temizleyip, yağladıktan sonra çalıştıran arkadaşımız var. Dediğim gibi mesajları okuduğunuzda kafanızda daha iyi şekillenir.

Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...