Jump to content

Dacia Sandero

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Haziranda Almanyada çıkış fiyatı 7500euro

2 benzinli motor:1.4 75ps-1.6 87ps

sonradan çkışllı 2 dizel motor:1.5 68ps-1.5 86ps

3 yıl 100bin km garanti.2 yıl ise boya garantisi

post-19-141695268566_thumb.jpg

post-19-141695268571_thumb.jpg

post-19-141695268573_thumb.jpg

post-19-141695268578_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Burak Abi,

Bunun Stepway'i var yeni, senin amcaoğlu ne yaparmış en son bir sorar mısın ?

Bir de Avrupa'daki araçlarda Renault logosu var üzerinde, biz de öyle birşey yapabilir miyiz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dacia sandero 2009 model ocak ayında sıfır aldık şirket için. bu kadar kötü bir araba olamaz mümkün değil. bu araba daha kötü üretilemezmiş. benim araba kat kat iyi. yol tutuşu vs. izolasyon yok yalıtım yapalım diyip duruyoruz ya, benim 90 model arabanın gürültüsüne kurban olsun dacia... iç konsolu kapıları dökümcüde yaptırsan daha kaliteli olur. kapıyı açarken kulpu elinde kalacak hissi var. sanki parça parça oradan buradan sipariş edilmiş Türkiyede birleştirilmiş havası var. araba çalışırken motor sanki yan koltukta gibi. sesi titreşimi tamamen içerde. şanzımandan ses geliyor. max hızı 160 km. 5 km daha hızlı gideyim dersen arabanın vidaları dökülmeye başlıycakmış gibi sallanıyor ve titriyor. hemde 1.6 olan modeli ve en dolusu klima vs vs. kaportası plastik alaşımlı gibi anadolun kaportasından biraz sağlam bence. tırnak ucuyla vurunca tok ses yerine asfaltta vurarlanan teneke sesi geliyor. üretimi devam eden yeni arabalar arasında alınabilecek en uygun fiyatlı araç palio derdik öyle bilirdik. 1 palio 2 tane dacia eder. palio kaliteliymiş aslında değerini bilememişiz. dacia dan sonra öğrendik. şirkette herkes ben palioyu alacam derdinde...

Not: Kendimden alıntı:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak Abi,

Bunun Stepway'i var yeni, senin amcaoğlu ne yaparmış en son bir sorar mısın ?

Bir de Avrupa'daki araçlarda Renault logosu var üzerinde, biz de öyle birşey yapabilir miyiz :D

O devir geçti teyzeoğlu şimdi Turkcell de :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gariban arabası bütçesi dar olana iyi bir seçenek arzu eden biner motorsiklet fiyatına araba ...

15 milyar verip sürat motoru almaktansa bu aracı almak daha mantıklı en azıdan bundan tek parça çıkma şansı war...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fıyatı gariban gibi gösteriyor ama sonrasınıda düşünmek lazım. gün gelecek bu araba yaşlanacak acaba o zaman gariban olan binebilecek mi? yedek parçasıda ucuz değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...