Jump to content

Honda Accord

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 131
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• halil_i

19

• emredeler

11

• htuygun

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

:) işe yarıyor ozaman. bakın 8.5 in sırrını öğrendik :)

proje yarım kaldı. fasulyeye çok zam gelince mecburen bıraktık o işleri.

artık çok sevdiğim bir arkadaşımın söylediği gibi; ne gazlama ne bazlama, gönül ister şekerleme :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi siz bu ördekle yeni accord'u tokatlayabilirmisiniz onu söyleyin bize :D

bulalım bi accord birlikte görelim sonucu :)

daha önce corsa gsi ve laguna 1,8'in aldığı hüsran yarası gibi bir yara alacak mı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yakışıklıymış yeşil ördek :) Allah kaza bela vermesin. motor blogu üstünde bir işlem yaptınmı?

kapak hariç oynama yok.

bir de güzel bir ayar yapmak yetti. ha bir de orjinalinden %3 kadar küçük lastikler var üstünde. 185-65-14 yerine 195-50-15 ebatlar var ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

mazda motorları taşlatma denen olaya iyi bağışıklık kazanıyor biliyorsundur blogta segman vs bölümünde ufak oynamalar güel net temiz bir performans artışını getirebiliyor.resimlerde gördümde o yüzden sordum yani :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hiç 9,2 de kalkanına denk gelemedikte :) ne hikmetse 9,6lık astinayı ne kalkışlarda nede son hızda geçebildiler... seviyorum mazdayı, yapamayacağı şeyi vaad etmiyor reklamlarda :D

yeni hondalar eskileriyle gidemiyo. 9.6-9.8 civarında değer yakalıodu bizim arkadaş eski hondasıyla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

seviyorum mazdayı, yapamayacağı şeyi vaad etmiyor reklamlarda :D

bu konuda haklısınız.mesela renault gibi 1.4 motor son haddi 160 olan bir clio nun katranına 260 yazılması gibi aldatmalar yapmıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu konuda haklısınız.mesela renault gibi 1.4 motor son haddi 160 olan bir clio nun katranına 260 yazılması gibi aldatmalar yapmıyor :D

o konuda yanılıyorsun, son hızı 190 hadi bilemedin 200 olan karbüratörlü 323'lere 240 kadran koyuyor ama :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ee mantığı ne ozaman :D akıllının biri 240ı bulacam diye canından olursa :)

mandik olarak Mazda da mandiksiz işler yapabiliyormuş demek istiyorum.

bilmem izah edebildim mi? :):D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mandik olarak Mazda da mandiksiz işler yapabiliyormuş demek istiyorum.

bilmem izah edebildim mi? :):D

bayanların en çok tercih ettiği mazda 2 de otomatik vites getirmemekle de mantıksız iş yapıo zaten :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kadran işinde Nissan iyi yapıyor :D 323 le karşılaştırmak gerekirse sunny ler vardı 220 yi görüyordu araba. bizim Bluebird vardı 240 kadran vardı 240ı geçiyordu. Nissan Terrano 180 kadran var 185 civarı yapıyodu. İnfiniti qx4 180 kadran var 190 küşür yapıyodu. fx35 te 240 kadran var 220yi 4. viteste yapıyor. 5. sonunu denemedik ama orantıya göre 260 yapabilir ama 235 te limit varmış galiba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

o konuda yanılıyorsun, son hızı 190 hadi bilemedin 200 olan karbüratörlü 323'lere 240 kadran koyuyor ama :D

haklısınız mustafa bey aralarında pek bir fark yok zaten değil mi :) biri 1.4 motora 260 kadran koyuyor araç 160 yapıyor diğeri 1.6 motora 240 kadran koyuyor 200 yapıyor...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...