Jump to content

Honda Accord

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

haklısınız mustafa bey aralarında pek bir fark yok zaten değil mi :) biri 1.4 motora 260 kadran koyuyor araç 160 yapıyor diğeri 1.6 motora 240 kadran koyuyor 200 yapıyor...

:)

benim sinir olduğum konu aslında başka. eski arabam (1994 323HB) 240 kadran vardı ama o hıza ulaşması mümkün değildi. Şimdikinde ise 1840cc motor var, köpek gibi gidiyor ve eminim 220 üstünde hıza da çıkabilir ama ibreyi 220 de sonlandırmışlar. üstelik lantis'in sedan modeli olarak çıkarttıkları halde lantislere 240 kadran koyarken bunlara 220 yeterli görülmüş. bak şimdi kızdım, bi lantis bulup geçesim geldi. Haliiiiiiilllllllllll gel kapışalım seninle :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 131
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• halil_i

19

• emredeler

11

• htuygun

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

264_23_03_08_9_20_19.jpg

bu TypeR katili Kadeath'ın da kadranı digital ve kendisi 1990 model :)

hem geçen ayki denemede 240km. hıza kadar çıkmıştı.

not: bu arabayı satıyor arkadaşım. olaki aranızda typer tokatlamak veya draglara katılmak isteyen olursa 8 milyar verip bu işi rahatlıkla yapabilir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim sinir olduğum konu aslında başka. eski arabam (1994 323HB) 240 kadran vardı ama o hıza ulaşması mümkün değildi. Şimdikinde ise 1840cc motor var, köpek gibi gidiyor ve eminim 220 üstünde hıza da çıkabilir ama ibreyi 220 de sonlandırmışlar. üstelik lantis'in sedan modeli olarak çıkarttıkları halde lantislere 240 kadran koyarken bunlara 220 yeterli görülmüş. bak şimdi kızdım, bi lantis bulup geçesim geldi. Haliiiiiiilllllllllll gel kapışalım seninle :D

kısmet abi denk gelirsek bi dahakine yaparız ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

halil ibrahim bey mazda mazdayı tokatlarmı yav yapmayın Allah aşkına :)

Mustafa abi müsait olupda ördeği dynoya çıkaramadığı için aradaki farkı ölçmek için test yapacağız yoksa tokatlamak yok ;D:egy:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tokatlanacağından korkuyorum o yüzden :D 8.5 yani başka birşeye benzemez :)

hiç önemli değil canı sağolsun Mustafa abinin ;D

eğer Semavi abiye geçilirsem yazık olur asıl  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa abi müsait olupda ördeği dynoya çıkaramadığı için aradaki farkı ölçmek için test yapacağız yoksa tokatlamak yok  ;D:egy:

emme manifoltu üzerinden hava ayarını kıstım halilim, şuan eksik beygirlerle geziyorum. nergis akşam yemeğinde fırında ördek yiyebilir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

emme manifoltu üzerinden hava ayarını kıstım halilim, şuan eksik beygirlerle geziyorum. nergis akşam yemeğinde fırında ördek yiyebilir :D

neden ne kastınız vaz ördeğin motoruna :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neden ne kastınız vaz ördeğin motoruna :D

yakıtta değişiklik olacak mı diye denemek istedim sadece ama dün tekrar eski ayarına çevirdim. çekişi çok kötü etkilendi kısık ayardan, arabanın tadı kaçtı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Çarpışma testinde zafer Honda Accord'un

Honda Accord'un, EuroNCAP Çarpışma Testinde, sınıfının en yüksek derecesini elde ettiği bildirildi

b_20081126020655_honda.jpg

Honda'dan yapılan açıklama göre, yeni Accord modeli, bugün yayınlanan EuroNCAP Çarpışma Testi sonuçlarına göre yaya güvenliğinde sınıfının ilk 3 yıldızını almayı başardı.

Ayrıca yeni Accord, yetişkin güvenliğinde 5 yıldız, çocuk güvenliğinde 4 yıldız ve yaya güvenliğinde aldığı 3 yıldız ile genel güvenlikte en yüksek performansı elde etti.

Honda Motor Avrupa Kıdemli Başkan Yardımcısı Ken Keir, konuyla ilgili şunları kaydetti:

"EuroNCAP sonuçlarının yeni Accord'un, sınıfında yetişkin, çocuk ve yaya güvenliğinin lideri olduğunu tescillemesi Honda için gurur verici. Bu sonuçlara Accord'un ileri teknoloji ürünü aktif güvenlik özellikleri de eklenecek olursa, müşterilerimiz, herkes için güvenlik hedefimiz bağlamında, en etkin güvenlik teknolojilerini tecrübe edebilme olanağına sahipler."

EuroNCAP'in ilk defa kapsamına aldığı ön koltuklar için kırbaç etkisi derecelendirmesinde de Accord'un, 4 üzerinden 2,26 derece elde ettiği bildirildi.

veteknoloji

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...