Jump to content

Carbon Clean

fb1907
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

S.a Arkadaşlar Allah nasip ederse öğleden sonra mazdama 3'üme kuvuşacağım yeni aldım 2007 model Dynamic 23.750 kmrede şimdi merak ettiğim konu şu ben atik kullanmayı seven bir insanım eski sahibi az yaksın diye devir aralığını kısa tutan hep büyük viteste genelde şehir içi kullanan bir insan bu süzüş tarzı benim bildiğim kadarıyla motorda kurum oluşmasına neden oluyor normalde 50.000 de yapılıyor bu corbon clean olayı acaba ben yaptırayımmı eski arabamda 30 binde bir yaptırırdım çok etkilerdi temizlikten sonra acaba bu aracada alır almaz yaptırsammı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

walla katkılı benzin kullanmaktansa carbon clean yaptırmayı tercih ederim o katkılar sayesinde arkadaşın polosu 2 kere benzin pompasını yaktı nasıl oldu bizde anlamadık ama ondan uzak duracam yani sonuçta kurum tutmamıştır sanırım performansına bakarım düşük gelirse yaptırırım en iyisi bu bence zaten sanırım çok atik araçlar değil biraz mod istiyor motorları

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araçtaki hantallık 3-5bin km.de geçer diye düşünüyorum. Mazda 3 alırken motor ve performans olarak 150 beygirlik spor araçlar gibi olmasını bekleyerek almamak gerek, bu yüzden motorda yapılacak modifikasyonları pek tasvip etmiyorum. Aracın rahatlığı ve sürüş zevki yeter zaten :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ortalam 1500 km böyle gidip temizleyeceğini var sayarsak ;

Devirlik kullanımda 10 lt, normalde de 8 lt yaktığını düşünürsek 1500 km de yaklaşık 150 LT benzin harcar. Normal durumda 120 LT benzin harcayacakken. Yani fazladan 30 LT (en iyi ihtimalle) benzin harcarsınız. Litresi 3.55 olan benzinin maaliyeti de 106.5 e gelir.

Carbon Clean yaptırmak daha ucuza geliyor :D Yaklaşık 80-90 olsa gerek :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok ince bir hesap ama zaman kaybı ve devirli kullanmanın keyfi dahil edilmemiş... :egy:

Abi 1500 km beklemek bence daha büyük zaman kaybı :D Ayrıca temizlendikten sonra 1500 km temiz motorla gitme zevkini de hesaba katmadım.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birde burda ben bu 3 üncü olacak corbon clean yatrırırsam 30 ytlye yaptırıyorum öyle 70 - 80 değil ama motor yeni olduğu için sağlıklı olumu olmazmı onu bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...