Jump to content

Ön Konsoldan Gelen Ses-Tıkırtı (04-09)

legend555
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

:clap: valla böyle bir kabiliyetin varsa mesele yok.  8:) sen sök yalıtımını ustasına yaptır ve montajını da heralde sökebildiğine göre kendin yaparsın.  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 55
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• Selman

4

• emredeler

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ses'e en gıcık olanlardan biriside benim arkadaşlar lastiğe taş girse durur iner bulur çıkartırırım. şuanki corollamda Allahtan böyle sesler olmadı o kadar heryerini söküp takmama rağmen ufak tefek yerlerde oldu onları bildiğimiz kapı kenarları için içi boş sünger plastik karışımı gibi heryerin şeklini rahatça alan bişey var ondan kullanıyorum hem incecik yerde olsa giriyo hemde parçayı şıkıştırıp şişkinlik yapmıyor biçok yere kullandım ben tavisye ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

El becerisi dediğin bu kadar olur işte. Bizler biraz korkak davranıyoruz herhal... Gerçi uygun yerim olsa ben de sökmeyi denerdim. Eline sağlık Oğuzhan. Sağlam iş çıkartmışsın. Bu arada hemşerimsin, yazın Nazilliye gel bir gün de benim guzuyu sökelim....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de Denizli Tavas-Kaleliyim hemşerim. Nazilli'de de ev var oraya da gidiyoruz Kale'de sıkıldıkça. Yazları Kale-Nazilli-Didim arası mekik dokuyoruz çoluk çocuk.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önce ön konsoldan gelen gıcırtı sesiyle ilgili bir konu görmüştüm ama o zamanlar arkadan gelen tıkırtıyla uğraştığım için ilgilenmemiştim.Arkayı hallettik ama simdi de ön başladı.Dün eryamana giderken geç farkettiğim 2-3 kasisin üstünden biraz hızlı geçtim ertesi gün arabaya bindiğimde ön konsoldan gıcırtı sesi geliyodu.Önümde iki seçenek var yaa güneşin altında öğlen 3e kadar sürekli durduğu için plastik genleşiyo o yüzden oluyo, ya da kasislerden sert geçtiğim için.Daha önce böyle bir sorunla karşılan var mı acaba bu ses beni çok sinir ediyo >:(

Arkadan gelen tıkırtı nereden geliyormuş peki; nasıl çözdün.Benimde arka camın olduğu yerden bir tıkırtı geliyor arasıra.Bir türlü bulamadım. Kuvvetle muhtemel sorunumuz aynıdır. Bu nedenle tam olarak nerden geliyordu sendeki ses...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O ses bende de var bazen geliyor bazen gelmiyor bir arada oraya el atacağım.

Oğuzhan çok büyük ihtimal arka koltukların üzerindeki çocuk koltuğu bağlama aparatlarının üzerindeki plastik kapaklardan geliyor...Arasıra yaptığından tam teşhisi koyamıyorum, hanıma söylüyorum bulamıyor; bende taa direksiyondan oraya uzanamıyorum. Bu sebeple bir türlü tam teşhisi koyamadım.Sen bulursan banada haber ver olur mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadan gelen tıkırtı nereden geliyormuş peki; nasıl çözdün.Benimde arka camın olduğu yerden bir tıkırtı geliyor arasıra.Bir türlü bulamadım. Kuvvetle muhtemel sorunumuz aynıdır. Bu nedenle tam olarak nerden geliyordu sendeki ses...

Bu eski bir ses.. Arka camın orada kaporta bağlantısı için kullanılan bir klips vardı sanırım, o yapıyor. Hatta bununla ilgili bir konu da olması lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu eski bir ses.. Arka camın orada kaporta bağlantısı için kullanılan bir klips vardı sanırım, o yapıyor. Hatta bununla ilgili bir konu da olması lazım.

Bir de oraya bakayım Burak abi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Bende de öyle bir ses vardı. Servise götürdüm ön tamponda bir yer kırılmış o ses yapıyormuş. Ön tamponun içerisine baktırmanızı öneriyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Ön konsoldan gelen ses ile ilgli ses yalıtımı yapılması tavsiye edilirmi arkadaşlar ? Ön konsolun sökülüp takılması sorun çıkartabiliyo diye duymuştum bu konuda bilgisi olan varmıdır ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Merhaba,

2005 Mazda 3 Sport Dynamic model aracımdan ön konsoldan cızırtı sesi geliyor. Sürekli olmamakla birlikte ses geldiği zamanlarda torpidoya bastırıp durunca ses kesiliyor. Bakıma götürdüğümde sorunu arkadaşlarda çözememiş. Ne yapmak lazım ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

2005 Mazda 3 Sport Dynamic model aracımdan ön konsoldan cızırtı sesi geliyor. Sürekli olmamakla birlikte ses geldiği zamanlarda torpidoya bastırıp durunca ses kesiliyor. Bakıma götürdüğümde sorunu arkadaşlarda çözememiş. Ne yapmak lazım ?

Usta değillermiş demek ki... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tip marka-modele ilişkin özgün sorunları ya kullanıcıya sormalı ya da bir yetkili servise gitmeli diye düşünüyorum. Yetkili servis pahalı olacağından forumda arşatırmak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...