Jump to content

Subaru değil 1999 Model Mazda 323 Sedan

Mazda_Ozan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

1-2-3-4-5 hiç farketmez :) 1de geçemediyse problem şudur. 1,8 GTlerde antipatinaj sistemi var. o devreye girince sen kafa çıkartırsın. onu iptal edıp kalkarsan her halukarda 1,8 alır :)

tabiki alır bizimkisi geyikti zaten ama evet dediğin gibi kalkışta ben kafa çıkartıyorum 2ye aldığımla yanımdan kaybolması bir oluyodu :D

bide abi bişey sorcam kaç hp onlar ? yok piyasadada fazla ne iş anlamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracım baya bir durdu satılık diye verilen fiyatlar vardı ama pazarlık etmedim hiç ondanda durdu askere gittim geldim falan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

acıkcası benim bildiğimde benim aracım 127 hb cıktı genelde nedense asıl gücünü saklı tutuyolar...

motorla ilgili bir modifiye var mı?

standart haliyle mi 127 çıktı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok motorla ilgili hiç bir modifiye yok kullanıştan da 10 hp civarında arttığını biliyorum. mazda 3 var bir aracım daha onu ölçtürmüştüm 114,9 cıkmıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok motorla ilgili hiç bir modifiye yok kullanıştan da 10 hp civarında arttığını biliyorum. mazda 3 var bir aracım daha onu ölçtürmüştüm 114,9 cıkmıştı.

Bu işin sırrını bizlerle paylaşabilirmisin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

120 beygır cıvarıydı o gtler dıye bılıyrm ben o 106-206 gtı larada cok guzel fark atar onlar kac kez gozumle gordum yanı normal lantısle bıle 206 gtı gecılıyo zaten

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

Göz zevki var .

sanki dün avcılar sahilde gördüm bu arabayı.benimde aynı modelden olmasına rağmen 323 olduğunu anlayamadım walla helal güzel araba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...