Jump to content

Yeni Mazda2 - Test Sürüşü

emredeler
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Özlem abla bu Opel Corsa 1.2 ve 1.4 gibi ekonomi ve performans olarak 2 farklı seçenek sunmak için yapılmış. Yoksa bizim domateslerin hepsi organik ve tazedir bence :D

kontrollü tarım   ;D  özlem hn. içiniz rahat olsun.harika bir aracınız var.hem yem olsa bile iyi şeyi yem yaparlar di mi ?  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 53
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• halil_i

8

• emredeler

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

yok kullanmadım.. bu hafta içi gittiğimde kullanırım.. bakalım tanıtım kokteylini de beraber yapacaz sanırım onlarla..kocaeli yerel gazetelere öok güzel reklam verdiler.. 1 sayfayı bulan tanıtıcı bir yazı da yazmışlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

ben yaklasık 5-6 defa kullandım mazda 2 bızım mazda haldızda test araclarının plakaları agustos basında takılıcak ama ben daha sımdıden kullandım ama orda 1.5 yok ben 1.3 kullandım ama cok ııydı tek sevmedıgım tarafı sankı bıraz arka tarafı yuksek ama dıger butun fonksıyonları super

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hevesimi alana kadar :D Yani test süreci oldukça uzun geçecek sanırım :)

bende istiyorum  test diye yola çıktık  buluşma oldu :D kanka pazar günü gidelim şahsuvaroğluna :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Mazda Avrupa'dan Ismail Bey sabah attığım maile cevap vererek merakımızı giderdi. Attığı maili sizinle paylaşıyorum.

Mazda Avrupa'nın PR aracı 1.5 Mazda2 imiş bu arada. Bir buluşmaya bu aracı getirtebilirsek sanırım deneme şansımız olabilir :)

Merhaba Burak bey,

1.5 araclar Turkıye ye gelmişdir yalnız pek cok satmadık.  Fiyat olarak 1.3 daha uygun gelıyor sanırım. Bugune kadar 11 Mazda2 1.5 sevk edilmistir.

Sahsuvaroglu

Evo

bayımızde Mazda2 1.5 bulunmalı yalnız test arac olarak kayıt edılmemıstır. Boylece size test ıcın verılmemıstır.

Iyi gunler!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

plakası takılı ozancım, ama kaskosu daha yapılmadı..

plaka dedıgım test aracı yazmıyo daha o manada yanı daha normal musterılere kullandırılmıyo sanırm 41 hz bılmemne sonuda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...