Jump to content

El Freni İle Viraj Dönmek

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben de bu sol ayakla fren alışkanlık oldu;ilk başlarda dozajı ayarlamak zordu;sertçe duruyodum ama şimdi sağ ayağımı kullanmıyorum hiç.seri kullanımda bayaa zevkli de oluyo.Tabii benim araç At.Carting tadında kullanıyorum guzumu  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de biraz alıştırdım sol ayağı, tabi sağ ayak gibi değil ama bazen zevkine solla basıyorum frene...

Volkan aslında başta 40 km yazmıştım mesaja ama sonra düşündüm 40 hızlı olur diye. Bi de araba yavaşken daha iyi oluyo bu olay. Mesela 5'le giderken frene bastığın anda duruyosun ya, o da çok büyük bi etki aslında... Yani ille de öyle hızlı gitmene gerek yok...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence bu sakayı geri geri giderken yapsak daha güvenli olur, aksi taktirde torpido gözünün kapagını acık tutmak lazım eger arkadasımızın kafadan darbe almasını istemiyorsak ;D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bu arada aklıma gelmişken söliyim abimin arkadasının arkadası Kıbrıs ta el fireni ile viraj dönerken yaslı bir teyzeyi öldürmüs, direk altına almıs arabanın yani :-[:-\_Volkan Abi nin mesajında da vurguladıgı gibi bos alan dısında denenmemesi gereken davranıslar bunlar, en azından bu harekette ustalasıncaya kadar_gerci ne kadar usta olunursa olunsun yinede cok büyük riskleri var bu işin adam akıllı düsünüldügünde_

__bu arada bahsettiğim sahıs olay mahalinden kacıp gidiyor ve elini kolunu sallayarak geziyor şu anda bile >:(:jedi::nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adam basmıs gitmiş abi, sonrada Türkiye ye gelmiş_Kıbrısta oturuyor ama Türkiye de okuyor_bi süre sonrada unutulmus >:(_baya eski olay yani_abimede arkadası anlatmıs_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bu arada aklıma gelmişken söliyim abimin arkadasının arkadası Kıbrıs ta el fireni ile viraj dönerken yaslı bir teyzeyi öldürmüs, direk altına almıs arabanın yani :-[:-\_Volkan Abi nin mesajında da vurguladıgı gibi bos alan dısında denenmemesi gereken davranıslar bunlar, en azından bu harekette ustalasıncaya kadar_gerci ne kadar usta olunursa olunsun yinede cok büyük riskleri var bu işin adam akıllı düsünüldügünde_

__bu arada bahsettiğim sahıs olay mahalinden kacıp gidiyor ve elini kolunu sallayarak geziyor şu anda bile >:(:jedi::nea:

Bunu bir ihbar olarak değerlendiriyoruz  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Öncelikle bahsi geçen teyze için Allah'tan rahmet dilerim :(

Yeni sayılabilecek bir üye olduğum için konuların takibinde yaklaşık 1 sene geriden geliyorum ben.

Bir ara ben de olayı abartıp Mercedes'te yapıyordum. Bilirsiniz ki el freni değil ayak freni var ama yine de beceriyordum. Bir gün Kütahya'da arkadaşımın kullandığı başka bir arabada el freniyle dönerken takla atınca vazgeçtim bu işlerden. Hem zaten lastiklere de yazık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...