Jump to content

Mazda 626'ya Sonradan Sunroof

mazda 626
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arabama sunroof açtırmayı düşünüyorum sizce açtırıyımmı çift kademeli automatic bişey düşünüyorum fiyatı ne olur manuelde olabilir tabi arklar açtırma belli bi süre sonra çürümeye felan başlar diyo bilgili kişiler yardım konuyu yanlış yere açmışsan af ola:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 yıl sonra ...

Konuyu bu gün gördüm yorum yazmak istedim;

Daha önce ki aracım Nissan Primera 1,6 comfort modeli idi (sunroofsuz modeli) Benden önceki sahibi sunroof açtırmış,hoşuma da gitmişti..Daha sonra komple açtığım zaman ki görüntüsünden haz etmemeye başladım..Kış geldiğinde ise acı gerçekle karşılaştım..Aracın içine su alıyordu,ön iki koltuk rezalet içindeydi..Satana kadar göbeğim çatladı..Doğru düzgün kimse yanaşmaz mı ya arabanın tavanı kesik sunroof var diye..Hemen hemen öldüm parasına sattım 2000 model arabayı..(O zaman ki sattığım fiyatta şayin dovan satıyolar.) 

Eklemek istediğim merak ettim linkte ki ankaotomotiv i aradım dışa açılan holland 300 modeline 2.000-2.400 tl içe doğru açılan holland 700 (orjinalleri ile birebir) zımbırtıya da 4.500-5.000 tl istediler.. orjinal ile birebir olan arkadaşı da taktıkları zaman tavan içerden 6-7 cm basık olacakmış, iç alanı da daraltacağız..

Sözün özü ; Diyeceğim o kine Hem o kadar para vercen hem de benm bi önce ki arabam gibi rezalet bir hal alacak hem orjinali bozulacak hem de değeri düşecek..Bence tavanı kestirmeye,o kadar para bayılmaya,orjinalini bozmaya hiç gerek yok.. BULAŞMAYIN satın aracınızı orj sunrooflu araba alın. Eyi forumlar :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...