Jump to content

Ön arka spor tampon aldım :)

Musen
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 118
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

30

• Gökhan

13

• emredeler

17

• Musen

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

valla böyle bişey anlaşılmıyo sanki pekbi fark yokmuş gibi üstündekilerle. asıl eski ve yeni diye foto koyduğunda belli olacak bence. inşallah boyada ton farkı oluşmaz dikkat et çağlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi ben ne yapsam boş uzun zamandır gittiğim kaportacıya verdim onlar halleder artık.Fark yok demişin hakan abi yüreğimemi indiricen insan yarım ağız fena değil filan der :) takılınca güzel olucak ona şüphem yok valla.Herkese çok teşekkür ederim darısı o dadlı mavi renkli mazda 6 lara ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi ben ne yapsam boş uzun zamandır gittiğim kaportacıya verdim onlar halleder artık.Fark yok demişin hakan abi yüreğimemi indiricen insan yarım ağız fena değil filan der :) takılınca güzel olucak ona şüphem yok valla.Herkese çok teşekkür ederim darısı o dadlı mavi renkli mazda 6 lara ;)

abi üzerine takılmadan her şey farklı gelir insana ;)

darısı vavi vazdaya  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

darısı vavi vazdaya  :D

Boşa kürek çekiyorsunuz arkadaşlar :D Allah sonraki sahibine nasip eder inşallah :D Ben bundan sonra sadece zorunlu değişiklik (Allah göstermesin) ve bakım için para harcarım arabama :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boşa kürek çekiyorsunuz arkadaşlar :D Allah sonraki sahibine nasip eder inşallah :D Ben bundan sonra sadece zorunlu değişiklik (Allah göstermesin) ve bakım için para harcarım arabama :D

19 jant lastik de mİ almazsın peki ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim bacanak gibisin aynı.

araba fabrikadan nasıl çıktıysa halen aynı. arabanın hiçbir yeriyle oynamıyor ama onunki hastalık derecesinde. kaputu açtığında motor bile sıfır motor gibi pırıl pırıl parlıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim bacanak gibisin aynı.

araba fabrikadan nasıl çıktıysa halen aynı. arabanın hiçbir yeriyle oynamıyor ama onunki hastalık derecesinde. kaputu açtığında motor bile sıfır motor gibi pırıl pırıl parlıyor :)

Yapmak istediklerim var ama Allah nasip ederse onları 2006 Mazda6 ile yapmak istiyorum. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yapmak istediklerim var ama Allah nasip ederse onları 2006 Mazda6 ile yapmak istiyorum. :)

Burak Angara'daki Mazda bayi'nde bir lacivert var. 38bindi sanırım. Belki cest te yapar Tolga. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak Angara'daki Mazda bayi'nde bir lacivert var. 38bindi sanırım. Belki cest te yapar Tolga. :D

Biliyorum onu patronun arabasıydı sanırım lansmana gelmişlerdi o araba ile satılıkmıymış ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...