Jump to content

Ön arka spor tampon aldım :)

Musen
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 118
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

30

• Gökhan

13

• emredeler

17

• Musen

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Maalesef. Ismi saklı bir 1. adayımız var :D 2. Halil Ibrahim 3. Gökhan oldu bu durumda :)

ben geri çekiliyorum o zaman  :hi:

zamanı gelince yüce führerimizin uyumsuzcar'ına talip oluyorum şimdiden  8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak özelliklerini ve kaç lira istersin bi yazzasana

Gökhan bu tür konuları açıktan konuşmayı seven biri değilim. Dediğim gibi daha önce söz verdiğim bir arkadaşım var eğer o olmazsa Halil, olmazsa seninle konuşuruz ama kabaca bilgi istersen 2004 model AT, deri-sunroof.  63.000 de (aldığımda 40.000 de idi) .. Bu hafta bakımını yaptıracam. Ben :nazar: kaza yapmadım ama hanımdan dolayı tamponlarda 1-2 çizik var o kadar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan bu tür konuları açıktan konuşmayı seven biri değilim. Dediğim gibi daha önce söz verdiğim bir arkadaşım var eğer o olmazsa Halil, olmazsa seninle konuşuruz ama kabaca bilgi istersen 2004 model AT, deri-sunroof.  63.000 de (aldığımda 40.000 de idi) .. Bu hafta bakımını yaptıracam. Ben :nazar: kaza yapmadım ama hanımdan dolayı tamponlarda 1-2 çizik var o kadar..

Hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

big_9574973_1045799_dh9m757.jpg

ben dedim size ben kaşınırım gider alırım gene bi jant dedim, daha üzerinden gün geçti gittik aldık jantı lastiği.

arkadaşlar jantlar 18" lastikler 215*35*18"

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eşekliğime doymak bilmiyorum arka tamponu station wagon için olanı gelmiş...türkiye hatchback bile satmadılar makyajlı kasada...1 milyarım boşa gitti.arabayıda satıyorum tiksindim çünkü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...