Jump to content

Ön arka spor tampon aldım :)

Musen
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 118
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

30

• Gökhan

13

• emredeler

17

• Musen

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

kaçıncı hata bu mazdayla olmuyo bu iş ona buna dil dökemicem valalhii bezmişim...arabadaya ceza kesmiyorum abi sadece bu markayla olmicak gibi geliyo.mail attım bugün belçikaya cevap gelsin bi çok merak ettim ne dicekler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siparişi oradaki bayide vermişti ama parça kodunu kendisi vermiş ve bayi sorumluluk kabul etmeyiz demiş. Ayıp olmasın diye üzerine gitmek istemiyor ama bu kadar heveslendikten sonra hevesin kursağında kalması gerçekten kötü bir durum. Çağlar'ın derdi paradan ziyade hevesle arabasına birşeyler yapmak isteyip yapamamak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

emre durumu aynen yazmış,benim eklicem bişey yok.faturadaki kodun listede karşılığı yok tekrar söylüyorum.belkide ben yanlış yazdım kodu onuda kabul ediyorum.ama rastgele kodla bile bişey gelir demek ki süper bi online sistem :D yapay zeka işte nolucak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

emre durumu aynen yazmış,benim eklicem bişey yok.faturadaki kodun listede karşılığı yok tekrar söylüyorum.belkide ben yanlış yazdım kodu onuda kabul ediyorum.ama rastgele kodla bile bişey gelir demek ki süper bi online sistem :D yapay zeka işte nolucak :)

parça kodu yanlış olsa bile aracın şasi numarasının sahip olduğu parça kodları uyuşmuyorsa  microcat (yedek parça numara ve şekil bulma  sistemi )  kesinlikle hata verirdi bu parça bu arabanın değil diye  ???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çağlar çok üzüldüm ya, ama pire için yorgan yakma kardeşim. bak yakında askere gideceksin, askerden önce yada sonra için düşünebilirsin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

parça kodu yanlış olsa bile aracın şasi numarasının sahip olduğu parça kodları uyuşmuyorsa  microcat (yedek parça numara ve şekil bulma  sistemi )  kesinlikle hata verirdi bu parça bu arabanın değil diye  ???

Evet en basit ifade ile durum bu. Mesela ben Tolga'dan bir parça sormuştum hemen benden şasi numarası istedi ki problem çıkmasın, . Emin olmak için de yanında da Halil'in bahsettiği sistemden bir ekran çıktısı da gönderdiydi emin olabilmem için.

Daha önce de dediğim gibi hatalı olanlar yerine kendini cezalandırıyorsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi maillerime baktım,avrupa bölgesinden yanıt gelmiş,bakalım ne olucak.burak abi hata bende valla :) benim şanssızlığım meşhurdur çünkü :)

Çağlar sen hangi listeden verdin siparişi?

Vermeniz gereken sipariş :GJ6A-V4-060H

eğer GJ5A-V4-060G verdiyseniz Wagon Tamponunun gelmesi normal çünkü o onun numarası.Excel deki sipariş ayrıntı listesini iyi incelememişler demek ki!

Yapabileceğim bir şey olursa haber verirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben dedim size ben kaşınırım gider alırım gene bi jant dedim, daha üzerinden gün geçti gittik aldık jantı lastiği.

arkadaşlar jantlar 18" lastikler 215*35*18"

Hakan senin araba için bir konu açsan da orada tartışsak Otomobillerimiz bölümünde :) . Bak Galeri ye de eklemişsin fotoları güzelce yorumlayalım, ÇAğlar'ın konusu güme gitmesin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

GJ5A-V4-060H koduyla gelmiş fatura Tolgacım...aksesuar listesi olanlar kontrol etsin eğer böyle bi parça çıkarsa arababamı yakıcam yemin ederim.ön tampon takıldı,güzel oldu.buruk biraz sevincimiz tabi bi de sağ sinyal kapağı gelmemiş heh....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...