Jump to content

Bose ses sistemi

Japon
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mechanicker

eski 626mda pioneer cd çalar,pioneer amfi,önlerde pioneer (120wattlık)hoparlör,arkada sony xplod ts6985 (300 watt) hoparlör) vardı.arka sağ hoparlör yerine otrmadığı için bass vurdukça ses yapıyordu.arkadaşımın sesçisine götürdük adam sesi açtı sonra bağajı açabilirmiyiz dedi açtım baktı baktı :) acaba neye bakıyor dedim içimden.sonra demezmi woofer nerde abi diye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arka pandizot ve plakalık uyarıları iyi olmuş.

bende pandizot altına besleme yapmak zorunda kaldım ve plakaları siyah silikonla yapıştırdım. buna rağmen arka plaka zırıltı yapıyor bass vurdukça :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

626 larda da orta stop sorunu var tırnaklı olduğu için ve bağaj kaputunun altına direkt olarak tablanın üstünden saca tutturulduğu için güçlü sistemler takıldığında ses yapıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arka pandizot ve plakalık uyarıları iyi olmuş.

bende pandizot altına besleme yapmak zorunda kaldım ve plakaları siyah silikonla yapıştırdım. buna rağmen arka plaka zırıltı yapıyor bass vurdukça :(

Arka tampon kedi gözleride çoy oynama yapıyor 2 dk lık işlem ile sorun çözülüyor. Bide benim arka sağ kapı kolum titriyordu Faik ustaya kapı kolunu söktürüp taktırmıştım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...