Jump to content

Istanbul Autoshow 2008 - Mazda 4. Hall de olacak

halil_i
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

:D :D borusan mı dediniz :D 2004 senesindeki autoshowda gittim bi x5'in içine oturdum, konsola bakıyorum.. satış temsilcisi bindi yanıma, arabayı anlatmaya başladı ki ben aracın torkundan girip bagaj hacminden çıkmıştım.. adamcağız da naapsın, neyse sizin bana ihtiyacınız yok, ben diğer ihtiyacı olanalara yardımcı olayım diye arabadan inmişti :D :D benzer olay geldi yani başıma :D

şimdi efenim, başı bağlı olanların ben varken zaten değil gidip hatunlarla resim çektirmek, göz ucuyla bile başka yerlere bakmalarına izin yok..hele bi denesinler..

başı bağlı olmayanlar için de önce benden onay alacaklar, bu iyi mi, uyar mı uymaz mı diye ona göre ben de onay verecem ya da vermeyecem.. bu şimdiden böle biline.. ben sizi sokakta bulmadım yahuuuuu... o kadar kolay mı yani elalemin kızına sizi kaptırmak.. yok öle yağma :D

Ben artık davetiye bulsamda gitmem ;D  işine yarayacak birisinine veririm daha makbul olur :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 134
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

13

• halil_i

27

• emredeler

33

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Fuarda taşşş gibi arabalar olacak ;D Biz de her arabaya bakmayız zaten Helin :)

sen anlamazsın şimdi, ben sana gösteririm hangi arabanın daha taş olduğunu.. sonra gidecen ipsiz sapsız arabalara bakacan, yapışacaklar sonra, bi daha kurtaramayacaz sonra :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen anlamazsın şimdi, ben sana gösteririm hangi arabanın daha taş olduğunu.. sonra gidecen ipsiz sapsız arabalara bakacan, yapışacaklar sonra, bi daha kurtaramayacaz sonra :)

bu hilti baksa baksa

opel insignia mıdır nedir ona bakar sabaha kadar ;D nede olsa pis opelçi :2funny::tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu hilti baksa baksa

opel insignia mıdır nedir ona bakar sabaha kadar ;D nede olsa pis opelçi  :2funny:  :tey:

Leyn mesacı anlamadığını bu kadar açık etme be :D

Ne yapışkan arabalardan kurtuldum ben :D Hiç sorun değil aksine hoşuma bile gidiyor itiraf edeyim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Leyn mesacı anlamadığını bu kadar açık etme be :DNe yapışkan arabalardan kurtuldum ben :D Hiç sorun değil aksine hoşuma bile gidiyor itiraf edeyim :D

yuh bea kanka ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Mazda’nın Türkiye Ulusal Satış Ofisi, bu yıl 12’incisi düzenlenecek olan Auto Show Fuarı’nda, yapılanma süreci ardından ilk kez müşterileriyle buluşuyor. CNR Fuar Merkezi’nde 4. Hall’de toplam 783 m2 alan üzerinde hazırlanan standta, halen Türkiye’de satışta olan tüm ürünlerinin yanısıra, RENESIS motorun 40. yılı için üretilen Limited Edition RX-8’i de sergileyecek.

Standın yıldızı, Mazda RX-8…

Mazda’nın Türk tüketicileriyle ilk buluşması olan fuarda, Mazda satışa sunduğu tüm ürün gamımın yanısıra, RENESIS motorunun 40. Yılı kutlamaları çerçevesinde bu motorla özdeşleşmiş Mazda RX-8’I de sergileyeceklerini ifade eden Mazda’nın Türkiye Operasyonundan Sorumlu Başkanı Steve Newton, “Piyasaya ilk çıktığı 2003 yılından bu yana dünyada 50’den fazla ödülün sahibi olan ve 167 bin adetten fazla bir satış rakamına ulaşan Mazda RX-8, bir devrim geçiriyor. Yenilenmiş iç - dış tasarımı ve performansı ile 4-Kapı ve 4 koltuklu bir spor coupe görünümüne kavuşuyor. Bilindiği gibi Mazda’nın RENESIS rotary motoru bu aracın bir klasiği; ve 1967 yılında geliştirilen bu motorun 40. yılı için devam eden kutlamalar çerçevesinde, özel üretilen bir versiyon ile Mazda RX-8’i Türk tüketicileriyle buluşturuyoruz.” dedi.

2008 Dünya’da Yılın Aracı Mazda2

Mazda’nın tüm üretiminde uygulamakta olduğu “Hafiflik Strateji”nin en önemli örneklerinden olan ve 2008 Dünya’da Yılın Otomobili seçilen Mazda2, standın bir diğer yıldızı… Bununla birlikte, Mazda3, Mazda6 ve roadster sınıfının en önemli modeli olan Mazda MX-5 de sergilenecek diğer ürünler…

Fuarda sergilenecek diğer modeller ile ilgili de bilgi veren Newton, “Mazda’nın Zoom-Zoom felsefesiyle ürettiği ve Avrupa’da önemli satış rakamlarına ulaşan binek araçlarının Türkiye’de satış sunulan modellerini müşterilerimize sunacağız. Bununla birlikte, Mazda’nın devam eden 40. Yıl kutlamaları çerçevesinde Mazda RX-8 modeli de fuarda ilgiyi üzerine toplayacak. Ürünlerimizin müşterilerimiz tarafından beğenileceğine inancımız tam.” diye konuştu.

Yapılanmamızın ardından müşterilerimizle ilk buluşmamız…

Yapılanmasını tamamlayarak, pazara daha güçlü bir şekilde geri dönen ve hedeflerini müşteriyle birlikte büyümek olarak açıklayan Newton “Autoshow’da ürün gamımızı bize yaraşır bir şekilde sergileyeceğiz. Bu fuar, ürünlerimizde, markamızda yarattığımız farkı, değişen iletişim stratejimizi Türkiye’de geniş bir kitleye hissetirecek önemli bir adım olacak.” dedi.

Bu yıl, yapılanma sürecinin tamamlanmasına ve bayi teşkilatına odaklandıklarını belirten Newton, “Müşterilerimizle bir araya gelmemize olanak tanıyan İstanbul Autoshow 2008’de bulunmaktan mutluyuz. Bu fuar, şirketimizin katılacağı ilk fuar olması nedeniyle de ayrı bir önem taşıyor. Mazda’nın tüm Avrupa’da sergilediği başarının yeni bir halkası olarak binek araç gamımızda yer alan ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturuyor olmaktan ötürü son derece mutluyuz.” dedi.

Hedefimiz, müşterilerimizle olan bağımızı kuvvetlendirmek…

2010 yılında binek otomobil satış adedinin 500 bin civarında ulaşağını öngördüklerini söylerek, Mazda’nın Türkiye’deki satış hedefinin yüzde 2’lik bir pazar payı ile 10 bin adet olduğunu belirtti.

Geçmişte yaşanan bazı sıkıntıların tekrarlanmamasına özen gösterdiklerini ifade eden Newton, “Geçtiğimiz yıllar içerisinde, Mazda Avrupa büyük başarılar kaydederken, Türkiye pazarındaki müşterilerimiz bir takım sorunlar yaşadılar. Öncelikli hedefimiz bu sorunları ortadan kaldırmak ve müşterilerimizle olan bağımızı tekrar güçlendirmek. Bunu başardığımız zaman satış rakamlarının artacağına hiç kuşkumuz yok.” şeklinde bilgi verdi.

15846251xe5.png

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"Türbülans" İstanbul Auto Show'da

Mazda’nın Türkiye Ulusal Satış Ofisi, bu yıl 12’incisi düzenlenecek olan İstanbul Auto Show Fuarı’nda büyük bir sürprize hazırlanıyor. Mazda’nın, konsept otomobili Kazamai, İstanbul Auto Show’da otomobilseverlerle buluşuyor.

Japonca’da “türbülans yaratan rüzgar” anlamına gelen bu şık ve kompakt crossover, Auto Show Fuarı’nda bütün ilgiyi üzerine çekecek.

Mazda Kazamai, 1.930 mm genişliği ve 4.520 mm uzunluğu ile mevcut Mazda 3’ten biraz daha büyük ve kabin içinde SUV konforu ve fonksiyonelliği için gerekli alana sahip. Yenilikçi gövde tasarımı SUV gücünü vurgulayan çan biçiminde genişleyen çamurlukları ve bir spor otomobile yakışır bir kabine sahip Mazda Kazamai konseptinde yeni nesil 2.0 litre doğrudan enjeksiyonlu benzinli motor kullanılıyor.

Bu motor özellikle Mazda Kazamai gibi kompakt bir otomobilde sportif sürüş ile iyi çevresel performansın bir dengesini ortaya koymaktadır.

Mazda’nın Türkiye Ulusal Satış Ofisi, bu yıl 12’incisi düzenlenecek olan Auto Show Fuarı’nda, yapılanma süreci ardından ilk kez müşterileriyle buluşuyor.

CNR Fuar Merkezi’nde 4. Hall’de toplam 780 m2 alan üzerinde hazırlanan standta, halen Türkiye’de satışta olan tüm ürünlerinin yanı sıra Konsept otomobili Kazamai’nin yanı sıra Mazda’nın tüm üretiminde uygulamakta olduğu “Hafiflik Strateji”nin en önemli örneklerinden olan ve 2008 Dünya’da Yılın Aracı seçilen Mazda2, Mazda3, Mazda6 ve roadster sınıfının en önemli modeli olan Mazda MX-5’in yanısıra pick-up Mazda BT-50 de sergilenecek diğer ürünler arasında yer alıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...