Jump to content

Istanbul Autoshow 2008 - Mazda 4. Hall de olacak

halil_i
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

şaka bi yana bakalım bilet bulabilecekmiyiz :) 2006 da ki autoshow'a para verip girmiştim :D

o bişeymi ben guzuyu aldıgım gün bide üstüne para verip fuara girmiştim sanki başka bişi begensem alacakmışım gibi :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 134
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

13

• halil_i

27

• emredeler

33

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Canım Autoshow a araba almak için giden çok azdır zaten bence :D Bu sene beraber gideriz inş. ama erken saatlerde gitmek gerekiyor. ben 2006 da 3 saatte anca yarısını gezebildim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

2 kere gitmek gerenk ;D

sende kesin fazla bilet olur,garanti katılırsınız firma olarak o yüzden biletlerden birine peşinen iş koyuyorum şimdiden :sopa: :sopa:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ben 2 Nisan'daki Lpg&Cng fuarı için sınırsız bilet veririm ama Autoshow'da yokuz :D Parası neyse verir gireriz ;D

ücretsiz gaz cekebilecekmiyiz ciğerlere fuarda :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüpleri İstanbul'daki fuarda mankenler doldurur muhtemelen ;D Durum böyle olunca da sanayi tüpü bile bulur insan ;D

bizim çatıda lpg tankıvar onu getirsem olur mu  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

valla ben her gidişimde en az 2 kere gittim.. 2004'te de 3 kere gitmiştim iyice abartarak :D :D bu sene de yine en az 2 kere giderim muhtemeln.. çünkü mümkün değil bitmiyor 1 günde.. kapalı alanda da 2-3 saatten fazla daralıyorum zaten.. bu sene beraber gideriz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...