Jump to content

Istanbul Autoshow 2008 - Mazda 4. Hall de olacak

halil_i
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 134
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

13

• halil_i

27

• emredeler

33

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Korkma kanka güzel bi BMW olan stand bulur bırakırız oraya akşama kadar ayrılmaz ordan :D

benim borusan otodan tanıdığım çok ;D adamlara yazık olacak :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bırak seneyi uzun bir süre katılmazlar bence ;D

Olay otomotiv sektöründen çekilmelerine kadar gidebilir. Yeter ki Hell-in her gün standı ziyaret etsin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olay otomotiv sektöründen çekilmelerine kadar gidebilir. Yeter ki Hell-in her gün standı ziyaret etsin :D

Türkiye piyasasından komple bile çekilebilirler holding oalrak :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye piyasasından komple bile çekilebilirler holding oalrak :D

Yok artık kanka :D :D

Sadece Türkiye'den çekileceklerini düşünmen çok saçma :D Bence dükkanı komple kapatırlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok artık kanka :D :D

Sadece Türkiye'den çekileceklerini düşünmen çok saçma :D Bence dükkanı komple kapatırlar :D

hiç olmadı Helen 41 'e devredebilirler ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D :D borusan mı dediniz :D 2004 senesindeki autoshowda gittim bi x5'in içine oturdum, konsola bakıyorum.. satış temsilcisi bindi yanıma, arabayı anlatmaya başladı ki ben aracın torkundan girip bagaj hacminden çıkmıştım.. adamcağız da naapsın, neyse sizin bana ihtiyacınız yok, ben diğer ihtiyacı olanalara yardımcı olayım diye arabadan inmişti :D :D benzer olay geldi yani başıma :D

şimdi efenim, başı bağlı olanların ben varken zaten değil gidip hatunlarla resim çektirmek, göz ucuyla bile başka yerlere bakmalarına izin yok..hele bi denesinler..

başı bağlı olmayanlar için de önce benden onay alacaklar, bu iyi mi, uyar mı uymaz mı diye ona göre ben de onay verecem ya da vermeyecem.. bu şimdiden böle biline.. ben sizi sokakta bulmadım yahuuuuu... o kadar kolay mı yani elalemin kızına sizi kaptırmak.. yok öle yağma :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...