Jump to content

Havalandırma Filtresi (90-94)

Fatih Özer
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir önceki konumda sordugum soruyu bu konuda duzeltiyorum , sorum 90 model 323 f havalandirma filtresi nerede ? Yada varmi ? Havalandirmayi acinca ne kadar toz , toprak , yaprak kurusu ,parcasi var arabanin icine doluyo.Bunun bir cözumu varmi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence çözümü torpidonun oradaki havalandırma motorunu söktürüp havalandırma pervanesinin içini temizletmeniz olacaktır.Bunun yanında aracınızın sileceklerinin altındaki bakalitleri söktürüp orayıda temizletirseniz yaprak,toprak,pislik motora kaçmaz ve sorunsuz kullanırsınız.Aracınızda polen filtresi yoktur bu arada belki biliyorsunuz ama hatırlatmak istedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence çözümü torpidonun oradaki havalandırma motorunu söktürüp havalandırma pervanesinin içini temizletmeniz olacaktır.Bunun yanında aracınızın sileceklerinin altındaki bakalitleri söktürüp orayıda temizletirseniz yaprak,toprak,pislik motora kaçmaz ve sorunsuz kullanırsınız.Aracınızda polen filtresi yoktur bu arada belki biliyorsunuz ama hatırlatmak istedim.

Kardes torpidonun ordaki havalandirma motoru sökulecek gibi degil.Ama sileceklerin altindaki o siyah parcayi adi bakalit mi bilmiyorum ama söktum iyicene bi temizledim dedigin gibi ama olmadi.dedigin gibi motoru sökup bi temizlemek lazim da bi tatil gunu bakmak lazim.Ilgin icin tesekkur ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

evet bendede aynı sorun vardı motor kaputunun altındaki bagaliti söktüğümde altından çıkanlara inanamadım resmen cılk çamur çıktı ve sonrasında gözümü karartıp torpido altındaki havalandırma motorunu söktüm çok bişey yok bikaç vida tutuyo içinde iç-dış havayı ayıran bir kapak ve ona bağlı bi sünger var onu yıkayıp tekerlek biçimindeki fanı temizleyin sorun çözülecektir ayrıca havalandırmanın hava üfleme şiddeti de arttı bilginize...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında bizim araçlarda pervanin dışardan hava aldığı yer kare bi şekilde oraya sünger veya polen filtresi yerleştirilebilir aklıma gelmişti bi ara ama vaktim olmadı hiç bi denemek lazım polen filtresi takmış oluruz fenamı:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

aslında bizim araçlarda pervanin dışardan hava aldığı yer kare bi şekilde oraya sünger veya polen filtresi yerleştirilebilir aklıma gelmişti bi ara ama vaktim olmadı hiç bi denemek lazım polen filtresi takmış oluruz fenamı:)

senin bu yazını görünce olabilir yapayım dedim babam benden önce yapmış nerden aklına geldiyse yoksa benden gizli foruma mı giriyo :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

yapışkan olayını bende farkettim o yüzden suya yön veren plastiğin üstteki kısmını hiç ayırmadım alttaki kısmını ayırınca mevzuya uyandım :):)  zaten havalandırmayı 4. kademede acıp havayı dışarıdan alma konumuna getirdiğiniz zaman fanın verdiği hava dışarı çıkıyo orada toz vs hepsini halletti baya bi hava veriyor dışarı . genelde toz kokusu geliyordu  camın altında kalan geniş kısmı su ile ısladım toz kokusu gelmesin diye bu günde fanla süngeri temizliyeceğim . inşallah  fanı açtığımda bi garip koku geliyordu o yok olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...