Jump to content

Marka Bazında 2008 Binek Otomobil Satış Rakamları

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 92
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

22

• Ali

7

• emredeler

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

iyi bir haber bence :)

Dibe vurmuş bir markada ilk aylarda büyük başarı gibi görülebilir. Esas performans seneye aynı dönemdeki satışlar ile karşılaştırıldığında çıkar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

satmaması çok güzel :) Çünkü hala arabanın arkasından dönüp bakanlar var :D

aynen katılıyrm ben mazda 3 un pek satılmasını ıstemıyrm zaten...mıllettekı bu reno cılgınlıgını bende anlamıs deılım ınsanlar o kadar kalıte varken nıye bole araclara para verırler anlamam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence reklam işine bakıyor yine.. Birde adı çıkmışlık var. :D Rekabetçi fiyat işine inanmıyorum.. Lüks markalardan epey satılmış, enaz 40.000€ luk arabalar.. Parası olanda çok.. Renault un başarısını hem yerli olmasına hemde kulaktan kulağa yayılan çok az yakıyor ifadesine bağlıyorum. Renaultun geçmişi de epey var zaten burada. Renault Kleos geldiğinde de Sorento, santa fe ve Actyon lardan çok satacaktır diye düşünüyorum.. Çok satılan araçlara baktığımızda çoğu dizel.. Teknoloji olarak ta Benzinliye kafa tutuyor artık. BMW 3.0lt motordan dizel ile benzinliye göre daha çok tork alıyor. üstelik %30 daha az yakıtla.. Mazda dizel getirmeli satış rakamlarının artması için. Ülkemizde çoğu müşteri aracın fazla da tipinde değil yada çevresinin görüşlerine göre seçim yapıyor.. Yollara bakığımızda Fiyatına göre birçok kalas yeni araba var :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi tanıdık araba alacak (teyzemin kocası, enişte), bugün hyundai getz arabasını sattı ve 25bin civarı araba alacak. mazda al diyorum, tutulmuyo diyo... ya araba çok iyi bak bi mazda 3 bulalım sana diyorum, bende çok beğeniyorum ama satarken napcam diyo... ya sen arabayı alınca bineceksin 3-4 yıl olsun diyorum, çok değer kaybeder diyo.... japon al başın ağrımasın diyorum, aynı değerde honda yada toyota alalım diyo bu seferde... ya cıvıc yada corolla mazda 3 kadar dolu değil diyorum, olsun diyo  :kafa: :kafa:

ya ben aldım çok memnunum diyorum  :sopa: illede sopa istiyosun diyorum  :sopa:

işte sonuçlar ortada tutulmuyor arabalarımız napalım. ama 2, altı aylık satışlar biraz daha netleşir diyorum bende. 2009 ilk altı ayda da durumu net görebiliriz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

AutoCar dergisinde Mazda2 nin 3 sayfa incelemesini yapmışlar.. Görüşleri oldukça olumlu.

otomobil dergileri Mazda2'yi çok beğenip övüyorlar ancak fiyatının çok pahalı olduğunu söylüyorlar ;D yalan kardeşim bak skoda fabia 1.4 tdi sport paket fiyatına öyle konuşsunlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

otomobil dergileri Mazda2'yi çok beğenip övüyorlar ancak fiyatının çok pahalı olduğunu söylüyorlar ;D yalan kardeşim bak skoda fabia 1.4 tdi sport paket fiyatına öyle konuşsunlar :D

Kador sende gelişme var fosfos grubuna inceden ayar çekmeye başladın  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence reklam işine bakıyor yine.. Birde adı çıkmışlık var. :D Rekabetçi fiyat işine inanmıyorum..

sürü misali,baştaki nereye gidiyosa herkes oraya gidiyor :D piyasada biraz kendini gösterdimi yok satıyo o marka..fiyatı,kalitesi,sağlamlığı,özellikleri önemli değil,yeter ki ikinci eli güçlü olsun,yollarda hep o arabadan olsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kador sende gelişme var fosfos grubuna inceden ayar çekmeye başladın  :tey:

1.5 mazda 2'yede 39000ytl fiyat çeksinler mazda'yada çekerim ayarı :D

buyrun bakın

skoda fabia 1.4 80 HP TDI 39.052ytl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.5 mazda 2'yede 39000ytl fiyat çeksinler mazda'yada çekerim ayarı :D

buyrun bakın

skoda fabia 1.4 80 HP TDI 39.052ytl

tek kelımeyle rezalet yanı o sınıfta bı arabaya hele kı skoda 40 mılyar para vermek cok mantıksız yanı 2 mılyar daha eklerım mazda3 alırım yanı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lamborghini az mı ? KAradeniz tarafına gittiğinde her yer Lamborghini kaynıyor be :D Taka taka taka diye de ses çıkartıyorlar :D Lakin en kullanışlı araç o oralarda :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o dediklerin lombardini ve çok da fazla değil.

daha çok pancar motor tercih ediliyor ;):D

Ben anlamam bana hepsi bir gibi geliyor :D

Çamur Admin Mode : ON  & Full Throttle :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Ağustos ayı Mazda açısından pek iyi geçmemiş anlaşılan.

http://www.odd.org.tr/folders/2837/productialdbldocs/652/Satislar_(Agustos_2008).pdf

Bu da 2008 içindeki toplam satış

http://www.odd.org.tr/folders/2837/productialdbldocs/653/Satislar_(Ocak-Agustos_2008).pdf

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ağustos ayında hiç Chery satılmamış görünüyor

Aşağıdaki açıklamada firmalardan gelen bilgiler ile oluşturulduğu söyleniyor. Ya Mermerler bilgi vermedi ya da hiç satılmadı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...